Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim elvettek 150.000...

Szüleim elvettek 150.000 Ft-ot plusz még a cigijüket is én vettem, most ezt szóvá tettem hogy jó lenne ha vissza adnának valamennyit, és most haragszanak rám, sőt hamarosan rumli lesz. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

2021. febr. 8. 17:30
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
#31 attól hogy a szüleim, bármit megtehetnek velem vagy mi??!!! Milyen gondolkodás ez?
2021. febr. 8. 18:40
 42/50 anonim ***** válasza:
92%
Nem drágám, nem tehetnek meg veled mindent-csak annyit, amennyit megengedsz nekik.
2021. febr. 8. 18:50
 43/50 A kérdező kommentje:
#42 hidd el nem mese jó, ez valós sajnos nagyon is
2021. febr. 8. 18:57
 44/50 anonim ***** válasza:
74%

Úgy szeretem, hogy sokan azért mert nem hallottak életükbe ilyen sztorit, ezért azt hiszik nem is létezik ilyen... De tudjuk be annak, hogy nem informálódtok és érezzétek magatokat szerencsésnek, hogy nem voltak hasonló szar helyzetbe, mint a Kérdező (vagy én). Nem teszik általában ezt közzé az emberek, mert... LEHAZUGOZZÁK őket! Szégyelljétek magatokat.. majd ha titeket kirabol valaki vagy felgyullad a házatok is mondja valaki nektek azt hogy biztos elhagytad vagy te gyújtottad fel figyelem felkeltés miatt.

Vagy egyszerűbb: nincs munkád, mert valami körülmény nem engedi. Keresnél munkát vagy tanácsot kérsz és mit mondanának? Lusta dög, persze 20-30-40 évesen nincs munkád, mamahoteles, tanulj, léhűtő. Hogy esne? Gondolkozzatok már emberek az az 1200cm3-s agy mire való? Mások ócsárolására?

2021. febr. 8. 19:05
 45/50 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ingyenélő mindig adtam le pénzt nekik de nekik semmi pénz nem elég, állandóan cigire költik amúgy látszata nincs a pénznek
2021. febr. 8. 19:26
 46/50 A kérdező kommentje:
Legrosszabb ellenségemnek se kívánom ezt
2021. febr. 8. 19:52
 47/50 anonim ***** válasza:
75%
Mégis milyen megoldásra vársz? Vannak munkásszállók, költözz el és kezdj új életet, ha nem tetszik ami van!
2021. febr. 8. 23:25
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Hova megy a fizetésed? Mert ha bankkártyára, akkor nem tudom hogy veszik el. Ha nem oda megy, akkor csináltass és utaltasd át! Aztán leültök, megkérdezed mennyi a rezsi rád eső része, azt kifizeted és a maradékot félreteszed magadnak, aztán minél előbb elhúzol!

Ne hagyd magad basszus, mert így sosem tudsz lelépni és 40 éves korodig le fognak húzni!

2021. febr. 9. 07:38
 49/50 A kérdező kommentje:
Munkásszállóra nem megyek
2021. febr. 9. 15:47
 50/50 anonim ***** válasza:
Ne haragusj kérdező ,de én egy vállalkozónál dolgozok aki útépítés,híd festés,út gestéssel foglalkozik. Télen is van munka bőven. :)
2021. júl. 29. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!