Jogosan haragszanak rám a szüleim, amiért inkább a barátommal vagyok, mint itthon?
23 éves vagyok, 3 hónapja lett életemben először barátom (évek óta ismertük egymást előtte, szóval egyáltalán nem idegen volt). Azóta majdnem minden nap találkoztunk, nagyjából együtt élünk. 1-2 hetente járok haza, általában hétvégente, hét közben is naponta-kétnaponta beszélek anyámmal telefonon, az itthon elő testvéreimmel pedig üzenetben folyamatosan tartom a kapcsolatot, szóval egyáltalán nem sz#rok a fejükre.
Nem itthon laktam eddig sem, hanem egy másik városban egyetem miatt, nagyjából ugyanilyen sűrűn jártam haza akkor is (de volt, hogy ritkábban, ha sokat kellett tanulni). Akkor is ugyanilyen rendszerességgel beszéltem a családommal. Mióta bezárták az egyetemet, tulajdonképpen annyi változott, hogy nem ott vagyok minden nap, hanem a barátomnál tanulunk vagy csináljuk a dolgainkat.
Mikor hazajövök, mindig kapom a szemrehányásokat, hogy "nem lesz ez már sok?", "nincs még elegetek egymásból?". Nem a barátommal van problémájuk, találkoztak már vele és kedvelték, úgy érzem, hogy simán csak azzal van bajuk, hogy kapcsolatban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!