Szüleim elvettek 150.000 Ft-ot plusz még a cigijüket is én vettem, most ezt szóvá tettem hogy jó lenne ha vissza adnának valamennyit, és most haragszanak rám, sőt hamarosan rumli lesz. Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 17:30
21/50 A kérdező kommentje:
Folyószámla hitel....
2021. febr. 8. 18:07
23/50 anonim válasza:
Azért néhány részletek jó lenne tudni.
Hogy veszik el a pénzed? Benyúlnak a fiókodba? Ha igen, akkor célszerű folyószámlán tartani.
Ha a szüleidnél laksz és van önálló kereseted, akkor illik beszállni a rezsiköltségekbe. Szerintem. De ezt meg kell beszélni.
Mire fordítjék a szüleid az elvett pénzt? Rezsiszámlákra, lakás törlesztő részletre? Vagy szórakozásra, alkoholra?
Az előbbi esetben elvárható, hogy fizess valamennyit, az utóbbi esetben viszont lenyúlás, kihasználás szaga van.
Tudok olyat a környezetemben, akinek a szülei rendszeresen elvették az illető pénzét, majd elitták. Addig ment, amíg el nem költözött.
24/50 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy nem tudom hogy tudnak ennyi pénzt elkölteni ugyanis apám vállalkozó de minek??? Keres egy milliót, de mindig tőlem kér kölcsön sosem támogattak anyagilag nekik kéne rajtam segíteni, de inkább nem is venném el mert a fejemhez vágják....
2021. febr. 8. 18:17
25/50 anonim válasza:
csak lehúznak téged... húzz el és boldogulj!
26/50 A kérdező kommentje:
Kérnek egyszerűen amúgy, én meg most hogy mondjak nemet csak most valahogy kijott belőlem nem tudtam már ezt vissza tartani
2021. febr. 8. 18:18
27/50 anonim válasza:
Szóval mindjárt rosszindulatú aki nem neked ad igazat. Valóban gyerek vagy te még önállóan élni...
28/50 A kérdező kommentje:
Hát már meg ne haragudj, de ezek kötekedő kommentek voltak ésszerűen meg nem érveltek, akik normális választ adtak annak köszi
2021. febr. 8. 18:20
29/50 anonim válasza:
Még mindig nem reagáltál arra havonta mennyit adsz haza.
30/50 anonim válasza:
Ha te magad adod oda, az nem ugyanaz, mintha elvennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!