Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Biszex vagyok elmondtam családomnak és kiröhögtek. Nem tudom mi volt benne nekik ennyire vicces... A lényeg az, hogy nem hiszik el. Szerintetek hagyjam vagy esetleg próbáljam nekik újra elmondani?
2021. febr. 6. 01:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
😂😂🤣
2021. febr. 6. 01:15
 2/19 anonim ***** válasza:
34%

Vicces ez a biszex dolog. Tényleg nem lehet eldonteni hogy kihez vonzodsz?

Valószínűleg a családod is így van ezzel... Komolytalannak tartják.

2021. febr. 6. 01:25
 3/19 anonim válasza:
89%
Hat személyiségemből adódóan engem rettentően zavarna ha kinevetne a saját családom egy ilyen komoly dolog miatt. Én nem mondanám el mégegyszer nekik, csak hazavinnék valakit az azonos nemből, hogy lássák nem hülyéskedtem. Persze ez nem egyéjszakas ember lenne, csak ha jön valaki komoly. Addig szerintem lehet ülepedni hagyni ezt a témát. Aztán majd jól rácsodálkoznak.
2021. febr. 6. 01:28
 4/19 anonim ***** válasza:
13%
A biszex emberek is végül döntenek egy nem mellett és végül kiderül, hogy meleg vagy sem. Szimplán belül nem akarják tudatalatt ezt tisztázni és addig is húzzák az időt.Persze nem tudatosan.
2021. febr. 6. 01:49
 5/19 anonim ***** válasza:
99%
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a családod azt gondolja, ez pusztán egy szeszély, ami majd úgyis kinősz. Majd ráérnek ezen rágódni, amikor hazaviszel egy azonos nemű valakit. Na, akkor majd újra előkerül a téma, és jöhet majd" de hát én megmondtam" szöveg.
2021. febr. 6. 01:52
 6/19 anonim válasza:
41%
Hát én rájuk üvöltöttem volna,hogy mi olyan ku2va vicces,de ne foglalkozz velük,ha meg már látják,hogy mizu,akkor meg csak csapd be előttük az ajtód és mond,hogy "én meg mondtam"
2021. febr. 6. 02:00
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Szard le. Járj azzal akivel akaszr akár fiú akár lány és szard le mit mond a családod
2021. febr. 6. 02:25
 8/19 anonim ***** válasza:
21%
Akkora divat a biszexség, hogy szerintem én is kiröhögném a gyerekemet, ha ezt mondaná :D Aztán ha tényleg az, engem aztán nem zavarna, de én csak röhögni tudok a sok biszex coming outon. :|
2021. febr. 6. 05:04
 9/19 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem is inkabb csak divat menozes, mint a szines haj vagy az orrkarika. Kb az esetek 99%-nal mulo szeszely lehet, mint 10 centi vastag talpu cipo. A liberalis velemenydiktatura mindenkivel, kulonosen a gyerekekkel megprobalja elhitetni, hogy mas mint ami.
2021. febr. 6. 05:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne erőltetsd, ha nem hiszik, hát nem hiszik. Egyszer majd úgyis lesz rá kézzelfogható bizonyítékod.

Ne kezdj el őrült erővel a saját nemeddel azonos nemű társat keresni, csak, hogy higgyenek neked! Annyit nem ér!

Amiért kinevettek, az függhet sok mindentől, például a korodtól. Ha 13-14 éves vagy, nem valószínű, hogy teljesen rájöttél a szexualitásod irányára és lehet, hogy ők is így gondolják. Persze messze nem lehetetlen, hogy egy 13 éves gyerek tudja, melyik nemhez vonzódik.

Talán az is lehet, hogy nem tudtak mit kezdeni a kialakult helyzettel és csak zavarukban nevettek. Mondjuk ezt azért meg lehet állapítani, de én nem voltam ott. De ez annyira nem is valószínű.

Azt, hogy miért nem hisznek neked, igazából neked lehet tudni, mi nem ismerjük az egész családi hátteredet meg téged sem.

Még az elejére visszatérve, ne erőltetsd, azzal nem éred el, hogy komolyan vegyenek. Inkább méltóságteljesen vond meg a vállad (csak képletesen) és hagyd, hogy a jövő eldöntse, mi legyen.

2021. febr. 6. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!