Mi lenne a helyes?
Vicces ez a biszex dolog. Tényleg nem lehet eldonteni hogy kihez vonzodsz?
Valószínűleg a családod is így van ezzel... Komolytalannak tartják.
Szerintem ne erőltetsd, ha nem hiszik, hát nem hiszik. Egyszer majd úgyis lesz rá kézzelfogható bizonyítékod.
Ne kezdj el őrült erővel a saját nemeddel azonos nemű társat keresni, csak, hogy higgyenek neked! Annyit nem ér!
Amiért kinevettek, az függhet sok mindentől, például a korodtól. Ha 13-14 éves vagy, nem valószínű, hogy teljesen rájöttél a szexualitásod irányára és lehet, hogy ők is így gondolják. Persze messze nem lehetetlen, hogy egy 13 éves gyerek tudja, melyik nemhez vonzódik.
Talán az is lehet, hogy nem tudtak mit kezdeni a kialakult helyzettel és csak zavarukban nevettek. Mondjuk ezt azért meg lehet állapítani, de én nem voltam ott. De ez annyira nem is valószínű.
Azt, hogy miért nem hisznek neked, igazából neked lehet tudni, mi nem ismerjük az egész családi hátteredet meg téged sem.
Még az elejére visszatérve, ne erőltetsd, azzal nem éred el, hogy komolyan vegyenek. Inkább méltóságteljesen vond meg a vállad (csak képletesen) és hagyd, hogy a jövő eldöntse, mi legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!