Akik nem járnak nyaralni, ők miért nem?
1) Utalok pakolni. Idegeskedni,mit hagyok otthon.
2) Nagy kutyaink vannak hiresen eros allkapoccsal es a butorokat apritjak idonkent. Ez idegeskedes lenne.
3) Nem tudom csinalni a megszokott sportjsimat. Ez idegesito nekem.
4) varosnezes nem erdekel,csak a sopping meg a tengerparton dogles.
5) Kenytelen vagyok sokat dolgozni a megelhetesemert.Raadasul meg szeretem is a munkam. :D
6)Eddig minden tengerparti varos unalmas volt es csalodas. Alig vartam,h hazajojjek Budapest belvarosaba. Magyarorszag videki varosaira nem vagyok kivancsi.
7) Felujitasban vagyunk. Faraszto.
Nem szeretek kimozdulni, nem szeretek kényelmetlenkedni, nem szeretek itthonfelejteni dolgokat, nem szeretek ki/becsomagolni, idegen ágyban aludni, idegen wc-be kakilni, idegen helyen lebetegedni és még sorolhatnám.
A vicc az, hogy pénzünk bőven lenne rá, de engem a "készülődés" szótól is kiver a víz.
Itthon szeretek pihenni, a megszokott körülményeim között.
Tudom, nem vagyok trendi.
18-as, mi az, hogy “kifogás”?!
Mégis mit nem bírsz felfogni azon, hogy más embereknek MÁS igényeik vannak? Igen, nekik a nyaralás nem tartozik közéjük. Igen, az általad felsorolt indokok miatt is akár. Kinek képzeled te magad, hogy degradálni mersz számodra teljesen idegeneket azért, mert mást tartanak fontosabbnak, mint Nagyságod? És még nagy pofával gúnyolódsz is. Kíváncsi vagyok, van-e annyi vér a pucádban, hogy ezt szemtől szemben is megmondd nekik.
Ja mielőtt személyeskedni kezdenél, én fél Magyarországot és Európát bejártam. Mégis képes vagyok felfogni, hogy más emberek is léteznek rajtam kívül, akiknek más dolgok lényegesek.
24-es nyugodj le kérlek, nehogy megártson :-)
A "kifogás", az csak egy szó, amit éppen használtam, és amit lehet több értelemben is használni, szövegkörnyezettől függ. Nem feltétlenül lenéző az értelme. Hol olvastad, hogy én nem fogadom el más álláspontját?
Most komolyan, ezen húztad így fel magad? :-D
Mondok valamit: -én pl. nem fogok síelni. Az a kifogásom ellene, hogy nem szeretem a hideget, félek, hogy baleset ér, nem bírja a térdem, drága, stb. Ezek az én kifogásaim. Sehol nem írtam, és nem is gondolom, hogy lenézném azokat az embereket, kik örömmel járnak síelni minden télen, sőt, még a gyerekeiket is elviszik. Ők mennek, én nem.
Remélem, érted a lényeget.
Nem szoktam személyeskedni. Azt te csinálod.
És ha végigolvastad volna a hozzászólásomat, akkor értelmeznéd az utolsó mondatomat: "És vannak olyan emberek, akiknek nem szükséges elutazniuk sehová, otthon is tudnak pihenni."
Azt hiszem, ez bizonyítja, hogy FELFOGTAM hogy más embereknek más igényeik vannak.
De aki bele akar kötni valamibe, az bele is fog.
Többnyire az értelmiségiek utaznak, mert nekik van rá igényük.
A többi meg csak kifogásokat gyárt.
Ez így van.
A parasztok egy nyaralással nem tudnak úgy hivalkodni a szomszédságnál mint pl. egy új 4K-s tv-vel. Meg nekik az az érték ami ehető. Ezért is fontosabb nekik egy nyaralásnál, hogy rendszeresen megkapálják a tarhonyát.
Kedves 27-es!
Valószínűleg több diplomám van, mint neked szemed. Érvényes ez a családom többi tagjára is, a nagyszüleimig bezárólag.
Amíg te egy távoli országból csak a strandot látod, én otthon, a hűvös szobában ol-va-sok. Könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!