Tavaly Olaszországba mentünk volna, de közbeszólt a koronavírus. A tavalyelőtti nyáron a legkisebb problémám volt a nyaralás hiánya.
Egyszerűen így hozta az élet. Remélem ez az év jobb lesz.
2021. febr. 3. 20:41
12/31 anonim válasza:
Pénz miatt, mert nem tudok olyan helyre menni, ahova szeretnék, pl. Izland.
A másik meg az emberek. Minden tele van velük.
2021. febr. 3. 20:42
13/31 anonim válasza:
Egyszerű a válasz (legalábbis nálunk) amikor volt pénzünk, időnk nem volt meg nagyon WC-re sem menni, mikor időnk lett volna pénzünk nem volt. 🙄
2021. febr. 3. 20:58
14/31 anonim válasza:
Ahová szeretnék menni, az nagyon messzi van, és sok pénz. A többi nem vonz annyira, hogy pénzt szórjak rá. Van hasznosabb helye is egyelőre, légkondit akarunk, felújítani, stb. Szeretünk itthon lenni, magunkban. De a kutyával sokat mászkákunk, néha kirándulunk.
2021. febr. 4. 03:01
15/31 anonim válasza:
Igényem lenne nyaralásra, csak pénzem nincs rá. Amióta a munka világába beléptem, egyszer sem voltam nyaralni és ez még legalább két évig így is marad sajnos.
2021. febr. 4. 06:44
16/31 anonim válasza:
A nagyszüleim a Balaton partján élnek, ezért szinte az összes nyarat ott töltöttük gyermekkoromban. Úgyhogy nekem elég unalmas nyaralni. Telelni jobban szeretek
2021. febr. 4. 06:56
17/31 anonim válasza:
Egyenlőre mostanában a pénz és a pandémia, de amúgy is az az elvünk, hogy sokkal jobb egy nyár alatt elmenni kirándulni tegyük fel 10-15 helyre programokkal, mint 3-4 napra egy helyre.
De ha felépül a ház, akkor hosszú hétvégéket betervezünk.
2021. febr. 4. 08:36
18/31 anonim válasza:
Mert nincs rá igényük. "pénzkidobás" "itt munka van, dolgozni kell" "nem lehet itthagyni a házat" ilyen és ehhez hasonló kifogásokat hallottam már.
És vannak olyan emberek, akiknek nem szükséges elutazniuk sehová, otthon is tudnak pihenni.
2021. febr. 4. 11:25
19/31 anonim válasza:
Még a kifogásokhoz: "csak a saját ágyamban tudok aludni"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!