Én elkísértem 37 évesen is édesanyámat egy több napos nyaralásra, nagyon jól éreztük magunkat. Édesapám már régen meghalt sajnos, valószínű emiatt is szorosabb a kötelék köztünk idősebb koromra. Örülök neki, hogy minél több időt tölthetek vele.
Várom én is a mocskolódó üzit. :)
Az élősködés amúgy nem itt kezdődik, de szerintem az úr csak őrjöngeni akart egyet.
2021. febr. 3. 17:12
13/39 anonim válasza:
"Én 19 évesen nem mentem velük először, amikor kitalálták, hogy sátorozni fognak egy mindenféle közmű nélküli üres telken, ahonnan 2 szomszéddal odébb be lehet kéredzkedni a vécére. Önként vállaltam, hogy inkább locsolom odahaza a virágokat. :D" Mondjuk a wc az nálam is nagyon fontos tényező. :D
2021. febr. 3. 17:14
14/39 anonim válasza:
Összesen 1-2 x nyaraltunk, és kb 12 éves voltam a legutolsó nyaralásnál.
2021. febr. 3. 17:42
15/39 anonim válasza:
Mai napig járunk, pl. most januárban is voltunk közösen. Pedig 25 éves vagyok.
Nekem ez sosem volt ciki, anyukám az egyik legjobb barátnőm is, akivel bármit megbeszélhetek.
Megyünk külön is, olyan is van, hogy éppen olyan úticélt nézek ki, ahová csak az egyikőjük vágyik, így kettesben megyünk stb. Szóval változó, de 2-3 közös családi nyaralás minden évben van azért.
2021. febr. 3. 17:43
16/39 anonim válasza:
BEteg ez az S. Nikolas Nick!
Valószínűleg soha életében, még kiskorában nem vitték még Bivalyb.cnád-alsóra se a szülei, és itt éli ki a frusztrációját....
2021. febr. 3. 17:46
17/39 anonim válasza:
Velünk is jöttek/jönnek a felnőtt gyerekeink egy-egy nyaralásra - együtt szervezzük meg, teljesen természetes dolog.
Aztán persze mennek külön is, meg mi is megyünk külön is....
Amikor épp nincsn COVID, minden télen elmegyünk együtt pár napra síelni, és nyáron is minimum egy hosszú hétvégére együtt.
2021. febr. 3. 17:48
18/39 anonim válasza:
Mi is járunk mindig együtt is, én meg megyek külön is. Ha együtt megyünk, akkor a délelőttöt töltjük együtt, a délutánt meg külön, mert mindkettőnknek vannak olyan érdeklődési területeink, amikben a másik nem osztozik, és a mozgásigényünk is eltérő.
2021. febr. 3. 17:54
19/39 anonim válasza:
Soha nem nyaraltam a szüleimmel,mert õk sem nyaraltak.
2021. febr. 3. 17:54
20/39 anonim válasza:
Lányunk 21 éves, és jön velünk nyaralni idén, a párjával. És igen, “élősködni” fog rajtuk, mert fizetjük a részét, sőt még a barátjáét is. Miért? Mert most kezdték a közös életüket, ketten nem keresnek annyit jóformán, mint egyikünk. Ha nem terheli meg a büdzsét, miért is élősködés fizetni a szerettünk nyaralását?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!