Minden szülő szépnek/jóképűnek tartja a gyerekét?
Kedves Fiatalemberek, mesélek most valamit, amiből levonhatjátok a tanulságot. Amikor fiatal lány voltam, anyám, és a korabeli nők volt, hogy megjegyezték valakire, iskolatársamra, hogy "milyen helyes fiú" én meg csak néztem, hogy ez??? hogy néz ez ki?? dehogy helyes... És amikor 20-30 évvel később összetalálkoztam az illetőkkel, akkor csak lestem, hogy úristen, hogy lett ez ilyen jó pasi? Volt, akit meg sem ismertem, csak mondta, hogy osztálytársak voltunk, és a neve alapján azonosítottam be. És csak lestem, hogy atyaég, miért nem érdekelt annak idején :-)
És amikor 40 pluszosan újra megnéztem a szalagavatónkról egy fényképet, akkor is rácsodálkoztam, hogy milyen helyes fiú volt az a C-s, aki a szöveget mondta, pedig annak idején őt sem tartottam egy nagy számnak. (arra emlékszem, hogy két szülő mellettem szövegelt, hogy milyen szép fiú milyen jól mutat a színpadon...)
Úgyhogy ez van. Van, akinek kellenek az évek. Fiúknak is, és lányoknak is. És változik a látásmódunk is.
Igen ám, csak mire esetleg "beéérnénk", vénszüzek leszünk. Mert ha az ember nem kell senkinek, erre bőven megvan az esély.
21-nek:
Keblemre, drága fiam! Hol kujtorogtál tegnap éjjel, hogy éjfél után láttál munkához a gyakorin? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!