Minden szülő szépnek/jóképűnek tartja a gyerekét?
Figyelt kérdés
Még akkor is, ha mások szerint csúnya?2021. febr. 2. 19:06
1/27 anonim válasza:
Nem tudnám nem a valóságot látni. Szerencsére szép kislányunk van.
2/27 anonim válasza:
Igen,ez így van.Mindenkinek a saját gyereke a legjóképűbb/legcsinosabb.Édesanyám is mindig ezt hangoztatja,és én mindig megköszönöm neki,hogy ne sértsem meg,hiába hogy nem értek vele egyet.
3/27 anonim válasza:
Igen. Bár vannak szülők, akik nem így gondolják.
Úgy gondolom, hogy a szeretet úgy megtudja szépíteni azt a gyereket is, aki talán nem a legszebb, hogy a szülő meglátja a gyermekében a szépséget.
Amúgy, szerintem mindenki szép a maga módján. :-)
És, ez így is jó. :-)
4/27 anonim válasza:
Engem nem tartottak. Es ezt sajnos nem is titkolták...
5/27 anonim válasza:
Egy normális szülö a sajátját szereti a legjobban, de ettöl még reálisan kell, hogy lássa a gyereket, nem pedig a legszebbnek, mert ezzel csak tönkreteszi öt, ha csak átlagos vagy az sem!
6/27 anonim válasza:
Szerintem sok szülő igen, szépnek látja mindenhogy a gyerekét, de sajna sok nem... Mármint a "sajna" alatt azt értem, mikor a gyerek nem a legelőnyösebb kinézetű, és a szülei ott sértegetik, ott hozzák ezt a tudtára, ahol csak tudják... De nyilván az se jó, ha a szülő szerint az ő gyereke a legszebb, leggyönyörűbb, és ezt neveli bele a gyerekébe, hogy ő a legszebb. Mármint szerintem nem jó, ha a szülő beleneveli a gyerekével, hogy ő a legjobb, legokosabb, legszebb, mert a jövőben nagyon megjárhatja majd az adott gyerek.
7/27 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, nagyon szép kisfiam van. (Az apja rendkívül jóképű, gyereknek/kamasznak is hasonlóan szép volt.)
Én viszont mindig is átlagos voltam, nem is állították a szüleim az ellenkezőjét, pedig jót tett volna az önbizalmamnak.
9/27 Metionin válasza:
Nem, engem kifejezetten nem tartott szépnek anyám. Mindig szekált a testalkatommal meg a hajszínemmel.
10/27 anonim válasza:
Az emberi szépségnek nincs objektív definiciója. Normális szülő megtalálja a gyerekében azt a tulajdonságot, ami értékes, becsülendő és akkor ezt a tulajdonságot helyezi előtérbe a gyereke megítélésénél. Szépnek tartott sok embernél a szépség csak addig tart, amíg meg nem szólal, el nem kezd cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!