Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minden szülő szépnek/jóképűnek...

Minden szülő szépnek/jóképűnek tartja a gyerekét?

Figyelt kérdés
Még akkor is, ha mások szerint csúnya?

2021. febr. 2. 19:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hogy nem minden szülő, de ha van egy kis esze, soha nem fogja neki mondani, vagy éreztetni, hogy csúnya. Meg általában elfogultak a szülők a saját gyerekükkel szemben, és akkor is szebbnek látják, mint amilyen valójában. Normális szülő nem fogja azt mondani a gyerekének, hogy de csúnya vagy fiam/lányom!
2021. febr. 2. 20:15
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos ha szép sem...

Saját példa: anyám, apám sose dicsért. Elváltak és arra jöttem rá, már felnőtt koromra, hogy anyám egyszerűen irigy lehetett rám.

Csak idegenek mondták, hogy milyen szép és csinos vagyok.

Már öregszem, de ahogy elnézem a fiatalkori képeimet, tényleg nagyon szép voltam, bomba alakkal.

Sajnos akkor, ez az önbizalmamnak sem tett jót. Sosem értettem mit nyomulnak rám a férfiak és miért nem bírnak a nők, meg mit vetélkednek.

Mostmár rájöttem, de vénségemre mit érek vele? :D

2021. febr. 2. 20:31
 13/27 anonim ***** válasza:
80%
remélem, a te szüleid pozitív szemüveget használnak
2021. febr. 2. 21:47
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Mégis ki pumpálja a gyerek önbizalmát, ha nem a szülő?
2021. febr. 2. 22:15
 15/27 anonim ***** válasza:
81%
Egy normális szülő nem tartja értéktelennek a gyerekét, ez biztos. Meg ha ő se egy szépség, normális esetben, ő sem azt várja, hogy a gyereke felnőtt korában szexszimbólum legyen, ha már ő sem az.
2021. febr. 3. 04:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig mondják a szüleim, rokonaim, hogy milyen szép, meg jóképű vagyok, közben a külvilágtól pont ellentétes visszajelzéseket kapok... :D

Meg állandóan azzal nyösztetnek a rokonok, hogy ilyen "szép" gyereknek miért nincs még párja... xD

De még mindig jobb, mintha állandóan szekálnának a csúnyaságom miatt.

20F

2021. febr. 3. 06:51
 17/27 anonim ***** válasza:
83%

16-os, te olyan vagy, mint a fiam :-) Olyan gyönyörű szép szeme van, hosszú szempillákkal, ő meg azt mondja magáról, hogy csúnya a nagy szeme :-) Hiába mondja mindenki, hogy jóképű, jó kiállású fiatalember, nem hiszi el magáról, mert a korabeli lányok nem az ilyen szépfiúkra buknak. (szerintem majd fognak, mert ez a típus 30+-osan érik meg igazán)

Egyébként meg a szívem szakad meg, ahogy olvasom, hogy milyen rosszindulatú szülők vannak. Ki erősítse a gyerek önbizalmát, ha nem a saját családja? És ha történetesen nem annyira szép az a gyerek, akkor miért kell mindenáron megmondani neki? Akkor hallgasson, és segítsen megtalálni a legelőnyösebb külsőt (hajszín, frizura stb.)

2021. febr. 3. 15:21
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jövök be senkinek, akkor mégis hogy lehetnék jóképű, szép? :) Nem látom a logikát. De mindegy is, nem akarom ezt túlbeszélni. Önbizalomhiányom nekem is van, mert nem tetszettem soha senkinek. De ez már off téma.

2021. febr. 3. 15:24
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Azért, mert ízlések és pofonok különbözőek :-)
2021. febr. 3. 15:27
 20/27 anonim ***** válasza:
74%
Tizenhatoska, te nem az én fiam vagy egészen véletlenül?
2021. febr. 3. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!