Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám az ellenségem,és...

Az apám az ellenségem,és bármikor elvitethet?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden annyi a történet,hogy az anyu halála, és temetése után apám herélt, és vitát generált. Aztán én ezt nem tűrtem szó nélkül. Például ilyet mondott, hogy nem szeretted az anyádat! Erre döhömben Be ütöttem egy ablakot. Erre ő kihívta a rendőrséget meg a mentőket, és elvitetett a pszichiátriára.Tudom,hogy nem kellett volna beütnöm az ablakot. De neki sem kellett volna az én érzéseimbe beleszolni. Most legutóbb Megmondom őszintén, hogy halgatóztam, hogy mit mond a rendőrségnek. Azt mondta, hogy fél, hogy álmában leszúrom. Neki van bicskája, nekem nincsen. Neki van több kés is a szobájában, nekem 1 sincs. De ő ezt a varázs szót használja, hogy fél tőlem. És ha ő ezt mondja akkor engem elvisznek... Most nagyon komolyan, nem úgy van, hogy nekem mint felnőtt embernek vannak jogaim ?! Az anyu halála utáni évben legalább 4x vagy 5x vitetett el. A rendőr is mondta neki, hogy miért akarja maga a fiát elvitetni?! Ne szórakozzon a rendőrséggel. Attól, hogy maguknak családi gondjaik vannak, azt oldják meg, beszéljék meg. Szóval én nem értem. Apám egyre jobban az ellenségem. Amikor terveztem, hogy Ausztriába megyek dolgozni azt mondta "Ja, te majd iszod a finom bajor sört, én meg itthon szenvedek a lábommal." Nem sikerült az Ausztriai munka, most tavasszal Hollandiába szeretnék menni, de már ezzel is b@szogat!!! "Majd meg látod milyen lesz. Minden hol vannak szemét emberek bárhova is mész." Na most őszintén ilyeneket kell neki mondania?!

2021. febr. 1. 05:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%

#10. Ha kihívják a rendőrséget, akármi miatt kijönnek.

Ha pedig azt mondja valaki, hogy “félek a pszichiátriai kezelt rokonomtól”, semmilyen indok nem kell ezen kívül, mentők kijönnek rendőri kísérettel.

2021. febr. 1. 07:17
 12/36 anonim ***** válasza:
98%

Az OK, hogy a rendörség kijön, ha valaki ilyen indokkal kihívja öket, de ELVINNI csak akkor fogják, ha tényleg DÜHÖNG akkor is, amikor ott vannak.

Szóval a kérdezö garantáltan nem annyiban hibás csak, hogy EGYSZER bevert egy ablakot,ennél többet kell TENNIE ahhoz, hogy rendszeresen bevigyék a pszichiátriára és föleg, hogy OTT is TARTSÁK utána!.

Kérdezö: Ha el akarsz menni máshová - külföldre vagy akárhová -, akkor azt miért mondod meg apádnak? Intézz el mindent és menj, akkor nincs belöle ELÖRE vita, meg ha nem jön össze, akkor sem tud belekötni.

Emellett feltétlen menj el pszichológushoz, hogy megtanuld az agressziódat kezelni, mert külföldön SEM díjazzák, ha valaki dühében ablakokat tör be!

2021. febr. 1. 07:26
 13/36 A kérdező kommentje:
07:26-os Köszönöm szépen!
2021. febr. 1. 07:29
 14/36 anonim ***** válasza:
50%

Erre döhömben Be ütöttem egy ablakot. Erre ő kihívta a rendőrséget meg a mentőket, és elvitetett a pszichiátriára.

Innentől biztosan nem érdemes tovább olvasni, mert már ez sem igaz.

2021. febr. 1. 07:31
 15/36 anonim ***** válasza:
60%

Ez egy kamus elmebeteg kérdező.

Már évek óta szüli meg a kitalált történeteit az oldalra, aminek mindig az a középpontja, hogy a szülő ráhívja a rendőrséget és elviteti elmegyógyba bármit csinál.

2021. febr. 1. 07:31
 16/36 anonim ***** válasza:
97%

Hmm..ez érdekes. Oda vagy bejelentve? Mert ha igen, akkor nem visznek el a rendőrök, bármit is mond apád.

Ezt onnan tudom, hogy amikor mi kihívtuk apára a rendőrséget annó, mert be volt rúgva és vergődött, elkérték a lakcímkártyát, és azt mondták nem viszik el, majd hívjuk őket, ha vér folyik.

Azután viszont, miután átjelentkezett az anyjához, elvitték egy szóra.

2021. febr. 1. 08:09
 17/36 anonim ***** válasza:
87%

#16. Fogalmam sincs, hogy igaz e a kérdés, lehet hogy kamu...

De ezt most ettől függetlenül írom.

Van paranoid skizofrén rokonom, a felesége többször úgy kihívta rá a rendőrséget a betegségére hivatkozva, hogy az nem volt indokolt, csak össze kaptak a feleség meg visszaélt ezzel a dologgal... A férfi majdnem teljesen tünetmentes, mivel közel 20 éve kezelik.

Soha nem követett el bűnt, de annyi tünete van, hogy néha hangokat hall...

40 kommandós szokott kimenni hozzá, + pszichiáter szakorvos és mentősök, amikor néhány évente egyszer-egyszer felhívja a feleség a 112es számot, hogy pszichiátriai kezelt, paranoid skizofrén a férje és félti az életét.

Legutóbb 2-3 éve volt ilyen és akkor is magától elment ez a férfi a mentőkkel, de napokig benttartották pszichiátrián, megfigyelésen, aztán mivel látták hogy szinte semmi baja, kiengették.

2021. febr. 1. 08:16
 18/36 anonim ***** válasza:
86%
Vitesd el te is a fatert párszor!
2021. febr. 1. 08:16
 19/36 A kérdező kommentje:
08:16-os amikor még élt az anyám, és megakarta verni, akkor én szóltam a rendőrségnek, a mentő be is vitte. Másnap amint tudta haza hozadta magát, és tagadta végig, hogy anyut megakarta verni. Majd az anyu halála után ismerte el, hogy valóban megakarta verni anyut. 😔
2021. febr. 1. 08:32
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, eladtad a nélkülözhető tárgyaidat és a pénz az apádé lett? Hogyhogy?
2021. febr. 1. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!