Csak számomra van ebben a családi felállásban valami viszojogtató?
Pedig mennyire szeretne a két gyerek édes anycikája lecsapni a csajra, hogy rajtakapja: jogosulatlanul ad közre képet a gyerekeiről.
Hát, szivikém, úgy tűnik, a második feleségnek ennél több esze van. :D
1/4 te vagy a 'tipikus 2. Feleség
A second lady sok ésszel , meg üldözési mániával
Nekem először is ez a helyesírás viszolyogtató (nem viszojogtató).
Másrészt: van két szép kisgyerekem, végtelenül szeretem őket, de nincs róluk fent képem az FB-oldalamon. Feleségemről sincs. Magamról sincs. Azóta van egyáltalán FB-oldalam, amióta a gyerekek óvodai, iskolai csoportjának van saját FB-csoportja és rendszeresen érkeznek oda fontos üzenetek.
Tudod, van inkább éli az életét, nem FB-n mutogatja.
Harmadrészt:
Nem, nem viszolyogtató ez egy olyan nőtől, akinek nincs vérrokoni kapcsolata a két gyerekkel. Ha apuka FB-oldalán lenne ezermillió kép a közös gyerekükről, de egyetlen egy sem a kettő korábbiról (akik neki ugyanúgy vér szerinti gyerekei), azon joggal akadhatnál fenn.
És emellett még igaza van azoknak is, akik a közlésbe való beleegyezés problémájára utaltak.
És te ki vagy? Kákán is csomót kereső anyós? Volt feleség, aki az új feleségen próbál fogást találni? Ha van rajta sapka, az a baj, ha nem lenne, akkor az lenne a baj?
A férj FB-oldaláról miért nem írtál egy sort sem? Feltételezem, azt is ugyanúgy figyelemmel kíséred. Azért nem írtál, mert ott vannak képek a gyerekekről, ugye? Őrá nem lehet áskálódni, ugye milyen rossz ez?
En se tennek ki az apuka elozo gyerekeirol kepet, mert utaljuk egymast. Ok engem kezdetektol, en meg mostanra megutaltam oket.
Masreszt ilyen esetben, ha nem kamaszokrol van szo, akik edes szulovel se szivesen pozolnak a szulo fb oldalan, biztos, hogy apuka es-vagy edesanyuka nem akar kozos kepeket vagy barmilyrn kepet kintlatni az fb-n. Es azt se tudhatod korabban nem.voltak e kint kozos kepeik csak epp ment a hiszti rajta exfeleseg reszerol...mert majd meghalt a feltekenysegtol. (Nalunk volt ilyenre is pelda.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!