Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem értem ezt? Miért hazudik?

Nem értem ezt? Miért hazudik?

Figyelt kérdés
nekem van egy barátom aki minden hétvégén itt alszik nálam és anyumat nem tudom miért zavarja miközben neki van szeretője amiről ő nem tud hogy tudom jogosan vagyok felháborodva? hogy megtiltja hogy itt legyen aludjon a barátom ő meg szeretőt tart? És ő esti műszakos és nem dolgozni megy hanem a szeretője viszi hotelbe láttam egy papírt jó drága kb 30 ft egy éjszaka és a szemembe hazudik hogy dolgozik.

2021. jan. 31. 11:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem az zavarja, hogy kúráltatod magad, csak a kanodat nem akarja a saját otthonában kerülgetni.

Neked semmi közöd a szeretőjéhez, ő legalább nem a szomszéd szobában csinálja. Mondjuk ha az övé a lakás, sok beleszólásod akkor se lenne.

2021. jan. 31. 13:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Na jól van nem kellene igy írni egy 17 évesnek egy felnőttől
2021. jan. 31. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha elég felnőtt vagy hogy ítélkezz anyád felett akkor a következő véleményhez is az vagy:

1. Anyukád nem a lakótársad. Elfelejted hogy ő tart el, ő fizeti a számlákat, ruházat stb. Ez természetes dolog mert ő a szülő. De az is természetes hogy az ember a saját házában nem akar vadidegen embereket kerülgetni. Másfelől inkább otthon mint valami buliban a havernál, szóval nem tudom mint tennék, gondolom a szülőknek is fejtörést okoz ez a szitu. Mindegy te ezt úgysem érted még.

2. Az hogy van valakije az nem azt jelenti hogy haza is akarja vinni ahol a gyereke él. Én is pont ezt tenném ha nem lenne nagyon komoly a kapcsolat.

2021. febr. 1. 13:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!