Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha a 8 éves...

Mit reagálnál, ha a 8 éves lányodról ezt mondaná neked az egyik vele egyidős barátnője? Mi a helyes reakció?

Figyelt kérdés

Adott 3 8 éves kislány, akik barátok. Az egyikőjüket ketten meglátogatják. A lányodról és arról akihez mentek a harmadik kiscsaj azt állítja, hogy a másik két lány szexelt egymással(tehát aki mondta az kimaradt a dologból, elmondása alapján csak látta). Ezt az állítást hallja a többi szülő és a másik két lány is.

Hogy kezeled a helyzetet helyben? Rákérdezel a lányodnál? Ha igen akkor hogyan? Elbeszélgetsz vele ezután? Ha igen akkor milyen dolgok kerülnek szóba? Megbüntetnéd emiatt a gyerekedet?

Mi a helyes reakció egy ilyen helyzetben?

((Mielőtt valaki nekem esne, hogy perverz vagyok és erre verem, ez egy velem 10 éve megtörtént dolog és néha visszatér (rém)álmaimban az a nap, amikor az eset történt))

2021. jan. 29. 15:14
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
96%

Azt, hogy gyerekek, még nem tudják ez micsoda. Hogy ez mennyire igaz: amikor 17 éves voltam (F), a húgom 12 és először jött meg neki, annyira nem értette még ezeket, hogy el tudtam hitetni vele, hogy terhes. Nem büszkeségből írom.

Egy 8 éves meg pláne gyerek meg.

2021. jan. 30. 12:45
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

Én is "szexeltem" 8-9 éves koromban a legjobb barátnőmmel. Értsd: ruhán keresztül dörgölőztünk, meg szájrapusziztunk, mert az olyan "felnőttes".

Atyaég, de kis hülyék voltunk, most felnőtt fejjel csak röhögünk ezen, de akkor olyan "komoly" volt. :D

2021. jan. 30. 17:34
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Ovodás voltam amikor a szomszéd gyerekkel azt játszottuk, hogy összeházasodunk.

Volt amikor a többi gyerek is eljött az "esküvőre"

Egyszer valamelyik kitalálta, hogy feküdjek le, a fiú meg feküdjön rám és mozogjon rajtam (ruhában) mert hogy az az esküvővel jár. Elég hamar meguntam meg zavarba ejtő is volt úgyh tartott a szitu kb 10 mpig....

Hát azóta már rájöttem mi akart az lenni. Szavakkal leírhatatlan mit érzek a dologgal kapcsolatban.

Amúgy nem csinálnék semmi kült, csak megkérdezném mire gondol szex alatt? Ilyen sztem mindenkivel történik

2021. febr. 4. 14:53
 24/57 anonim ***** válasza:
81%

Nem csinálnék ebből ügyet, annál rosszabb ha valamit tiltasz egy gyereknek.

8 évesek nem tudnak szexelni, fájna nekik.

Érdeklődnek, kíváncsiak és ennyi.

Hogyan reagálnék?

Jaj gyerekek ne majomkodjatok már, inkább fogócskázzatok, ki a fogó?

Kb ennyi.

2021. febr. 4. 17:21
 25/57 anonim ***** válasza:
89%
Kideríteném miért mondja.
2021. febr. 4. 20:34
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező mostmár elmondod hogy mi lett a vége a történetnek?
2021. febr. 4. 23:18
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy kezeled a helyzetet helyben? Rákérdezel a lányodnál? Ha igen akkor hogyan? Elbeszélgetsz vele ezután? Ha igen akkor milyen dolgok kerülnek szóba? Megbüntetnéd emiatt a gyerekedet?

Mi a helyes reakció egy ilyen helyzetben?"

Biztosan rákérdeznék, mert kíváncsi természetem van. Így hangzana: Mit csináltatok édes kislányom, hogy a másik kislány azt hitte, szexeltek? Ezután átbeszélnénk, tudja-e mi a szex, kapna szexuális felvilágosítást, hogy értse, mi történik most ővele, körülötte. A szexuális felvilágosítás lehet hogy csak nagyvonalakban történne, illetve ha kérdezgetne, valahogy megoróbálnék őszintén, mégis finoman válaszolgatni.

Büntetni nem bűntetnén, de eléggé meglepett lennék az biztos.

2021. febr. 5. 15:31
 28/57 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy "szexeltek egymással" egy 8 éves szájából így nem feltétlen ugyanazt jelenti amit egy felnőtt ért ezen. Sőt! Akármit gondolhat rajta, hiszen nagy valószínűséggel csak hallotta a szót, elképzelt valamit és használta. Ennyi, ha én lennék akinek mondja arról érdeklődnék többet, hogy ez mit jelent, mit látott konkrétan. Nem csinálnék ezen túl semmi nagy ügyet az egészből. Normális felvilágosítás a maga idejében. De nem ez az eset miatt
2021. febr. 7. 13:52
 29/57 anonim ***** válasza:
16%
Maximum ujjazásról lehet szó, de szerintem egy 8 éves nem tesz ilyet.
2021. febr. 9. 18:07
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Én már hat évesen tudtam pontosan, hogy mi a szex, hogy működnek a dolgok. Azzal ellentétben, hogy tudtam róla, mégis minden hülyeséget hazudoztam az osztálytársaknak, hogy én szexeltem. Én is olyan 8 éves lehettem. Szerintem csak hagyd szó nélkül, a gyerekeknek dús a fantáziája, nyilvánvaló, hogy nem igaz
2021. febr. 17. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!