Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy ne aggodjak...

Mit tegyek hogy ne aggodjak ennyire?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és amióta itthon történt velem egy kis baleset, anya minden nap felhiv délelőtt, hogy minden oké e. Tudom, gyerekes, de nekem rajta kívül nincs senkim itthon, és félek hogy történt vele valami 😔😔

És mindig nagyon aggódok, ha kicsit később jön, vagy pl a mamam nem veszi fel a telefont, stb. Nagyon féltem a szeretteimet, de ez már túl sok szerintem. Mit tegyek?

2021. jan. 27. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Tereld el a figyelmedet amikor aggasztó gondolatok jutnak eszedbe.
2021. jan. 27. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hogy az élet már csak ilyen, nem tudsz minden pillanatban velük lenni. Bíznod kell, hogy ha bármi adódik, arra lesz megoldás :) felesleges ennyire aggódni, nagyon sok energiádat elveszi, koncentrálj olyan dolgokra, amiket meg tudsz tenni.
2021. jan. 27. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem gyerekes az aggódás, örülhetnek a szerettedig hogy ilyen fontosak neked.

azonban ha úgy érzed, hogy talán egy kicsit a kó túloldalára estél, lehet, hogy érdemes beszélni erről egy pszichológussal. Akár a baleseteddel kezedve, hogy azt hogyan dolgoztad fel, milyen hatása van a jelenre. Keresd fel az iskolád pszichológusát, szerintem az jó ha vele kezdesz.

2021. jan. 27. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát én is gondoltam már rá, hogy felkeresem, csak hát online oktatásban nehéz lenne :/
2021. jan. 27. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még mindig jobb egy kevésbé eredményes online beszélgetés egy szakértővel mint a semmi.
2021. jan. 27. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!