Ez normális? Ha igen meddig? Mikortól aggódjak?
A férjemmel válunk (nem valami békésen). már nem él velünk És a kisebbik lányommal (14) nagyon jó kapcsolata volt eddig de most eléggé eltávolodtak, egymástól, hiába találkoznak szinte minden nap. Az apja és köztem nagy a feszültség.
Szóval a lányom néha felveszi az apja pulcsiját. Azt mondja hogy hányzik neki és ettől egy kicsit jobb. Ez normális? És ha igen meddig? Mikortól aggódjak?
Normális és ne a lány meg a pulcsi kapcsolata miatt aggódj, hanem amiatt, hogy épp folyamatban van, hogy a lányod elveszíti az édesapját.
Ha te veszítenéd el egy szerettedet (örülj, hogy eddig nem történt veled), te is felvennéd a ruháját. Ugye nem valami szexuális aberráció jár a fejedben? Vagy csak sima féltékenység ezzel takarózva?
mert szerintetek én élvezem a helyzetet? Nem kizárólag az én hibám, és higgyétek el próbáltam javítani de nem megy. Az undorító válaszokat kérem mellőzni!
És mivel javíthatnék ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!