Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Probléma lenne, ha a fiad...

Probléma lenne, ha a fiad festeni akarná a körmét?

Figyelt kérdés

2021. jan. 26. 15:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%

#10 ez nem divat, egy szubkultúra része.....

...azaz többé.

Nézz meg egy régi Ozzy intejút 80-az évek és lám festik a körmüket, vagy a Kiss tagjait.

2021. jan. 26. 15:50
 12/27 anonim válasza:
70%
Én nem vagyok anyuka, de nekem fiúkon kifejezetten tetszik a festett köröm, a barátom körmét is kb. egy éve festem minden héten es olyan aranyos ahogy mindig hozza az újabb mintákat, terveket. Szerintem szexi ha egy férfi nem félti a férfiasságát és nyíltan mer akár körmöt festeni, akár más ruhát hordani, mint amire egyszer valaki rámondta, hogy na ez fiús ez pedig lányos dolog. Valaki boldog ha szépek a körmei és festve van, valaki meg boldog festés nélkül, a lényeg, hogy emiatt senkit se bántsunk :)
2021. jan. 26. 15:53
 13/27 anonim ***** válasza:
15%

Megkérdezném miújság van agyban?

Egyből azt gondolnám hogy bzi... abból is a rosszabb fajtából. Aztán innék mint az állat, hogy a fiam ilyenné vált.

2021. jan. 26. 15:58
 14/27 anonim ***** válasza:
19%
Ilyen a '80-as években se volt fiúknál a szubkultúra része soha.
2021. jan. 26. 16:01
 15/27 anonim ***** válasza:
31%

Alkati kérdés.

A fiam külsejét, személyiségét alaposan ismerve azt mondanám, hogy igen, probléma, mivel nyilván megőrült.

Közel 2 méter, magyar bajnok sportoló, csupa izom és ízig-vérig férfi. El nem tudom képzelni, amint hajnali edzésre menet a körmét festegeti. De majd a menyemet is megkérdezem, hogy mit szólna hozzá.:)

2021. jan. 26. 16:09
 16/27 anonim ***** válasza:
45%
Nem, én nagyon örülnék ha elhappolnák ezt a nők elől mert utálom állandóan festeni magam. Pl lehetne ilyen koncepció, hogy a nők hamvas barackok, a férfiaknak meg szükségük van a harci díszre. Mindegy csak a nőkön kevesebb festék kelljen.
2021. jan. 26. 16:13
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy egyesem embereknek (remélem tudják kire gondolok) egyből az jön le ha egy fiú festi a körmét akkor b*zi. Nos több heteró pasit is látni fekete körömmél és általába jól szokott álni szóval ha olyan a stílusa, hogy illik hozzá aakor nem zavarna
2021. jan. 26. 17:18
 18/27 anonim ***** válasza:
11%

Festi biz a beste! Képzeld csak: flexel, hegeszt, rozsdamaró' és utána festi is a vast. És a körmére is kerül belőle sokszor.

(De valamiért úgy gondolom, te nem erre gondoltál?!)

2021. jan. 26. 19:31
 19/27 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy. Én úgy gondolom, hogy ruháknak, stílusoknak nincsen nemük és igenis jól tud állni akárkin. A festett köröm is, smink is.
2021. jan. 26. 20:17
 20/27 anonim ***** válasza:
87%

#14 csak hogy egy régebbi pédát említsek a festett férfi körömre régről, ott volt a britt punk korszak.

Fiatal férfiak nem csak festették a körmüket, és nem csak kifestették a szemüket, de még a hajukat is festették egynéhányan.

Aztán otta japán visual kei szubkultúra a modern időkből.

2021. jan. 26. 22:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!