Probléma lenne, ha a fiad festeni akarná a körmét?
Volt már ez a kérdés hónapokkal ezelőtt is.
Unalmas, hogy extrém nemiséggel kapcsolatos dolgok jöttek divatba. Tudom fiataloknál divat lett már azonos neműek iránt vonzalmat érezni, kezd már nagyon-nagyon unalmassá válni.
Ha alapból kissé elvont az öltözködési stílusa akkor nem zavarna (pl punk és kifesti feketére akkor még illik is hozzá)
De amúgy ha rózsaszín csillám pónikat festene rá akkor is az én gyerekem lenne (mondjuk az már zavarna egy kissé, de emiatt nem tagadnám ki a családból és amúgy is kicsi ennek az esélye, hogy ilyen radikális legyen)
Attól függ hány évesen és mikor. Nekem kiskoromban max egy-egy körmöm volt csillogóssal befestve, meg ilyen áttetszővel, nyolcadikig meg szinte csak hétvégére festettem a ha körmöm. De egyébként ugyan azok a szabályok érvényesek, mint lányra, 10 éves kor előtt színésszel nem nem, 12-14 között max hétvégén lehet színes, mert suliházirend tiltja, középsuliban nem szólok bele, ha nem tiltja a házirend.
18l
Fekete színűre gondoltam, semmi rózsaszín.
17f
Nem, tisztában vagyok a rockerség ezen formáival, mitöbb, koncertek előtt én is fetem a szemem.
26f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!