Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyát hogy 16...

Hogy vegyem rá anyát hogy 16 évesen ott aludhassak a barátnőimnél?

Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 12:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
66%

Ha anyád ilyen, akkor nem fogja megengedni és kész.

Az enyém is ilyen korlátozó típus volt, nem jöhettek hozzánk barátok és nem mehettünk mi sem, ott aludni pláne nem lehetett. 17 évesen még azért is könyörögni kellett, hogy az utolsó busszal jöhessek haza.

Na, leléptem inkább érettségi után és nem is tartjuk ma már a kapcsolatot.

2021. jan. 25. 18:41
 22/31 anonim ***** válasza:
6%

Én 18 éves vagyok (lány), és sosem engedték hogy átmenjek más lakására, hát még hogy ott aludjak.

Ezen kívül este 9-re haza kell érnem, ha elmegyek valahova, de ennyi.

Nem érzem, hogy kimaradtam volna bármiből is.

2021. jan. 25. 20:39
 23/31 anonim válasza:
66%
Azt se engedi, hogy nállatok legyen a másik lány?
2021. jan. 25. 22:29
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
ma 22:29 az ugyanaz!
2021. jan. 25. 22:30
 25/31 anonim ***** válasza:
56%

Így van, vannak ilyen szülôk, akik szerint ez "nem illendô", mert zavarod a másik családot (hiába mondják azt, hogy részükrôl oké). Az én anyám is ilyen. Olyan hogy "ottalvás" nálunk már fel se merült. Középiskolás koromban délután (nem este!) átmentem a barátnômhöz, segítettem a házijában, játszottunk. Mire anyámék hazajöttek a munkából, már otthon is voltam. Pár nappal késôbb át akartam menni újra. Anyám közölte, nem mehetek, ne lógjak folyton ott. Megmondtam a barátnômnek, hogy sajnos nem mehetek, mert anyám nem enged. Ezután úgy tûnik barátnôm elmondta a dolgot az anyjának, mert az anyja felhívta anyámat, hogy engedjen el oda nyugodtan, nem zavarok. (Én kitûnô tanuló voltam, a másik lány is jó tanuló, egyikünk se fiúzós bulizós. Gondolom örült az anyja is, hogy egymással barátkozunk.)

Utána anyám teljesen kiakadt rám, hogy minek mondtam, hogy ô nem enged el, mert most szabadkoznia kellett miattam! És hogy legközelebb mondjam azt, hogy nem érek rá, vagy valami!

Szóval nem elég, hogy eltilt, de még azt is elvárta, hogy hazudjak, miért nem megyek... Az ilyen szülônek sajnos mondhatsz akármit.

Amúgy is introvertált gyerek voltam, de így a szociális életem kb. nulla. Két kezemen meg tudom számolni hányszor találkoztam a barátaimmal iskolán kívül középiskola végéig.

2021. jan. 26. 01:54
 26/31 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, mi rosszat mondtam :) (#22)

De a sok piros X-et nyomogató emberke biztosan az a típus, aki csak a társadalom által meghatározott normát tekinti életszerűnek, mindenki aki másképp gondolkozik, az hülye :)

2021. jan. 26. 14:17
 27/31 anonim ***** válasza:
35%
Talán az a bajuk, hogy nő vagy :D pedig én bírom a nőket, sztem ők nem is heterók!
2021. jan. 26. 14:19
 28/31 anonim ***** válasza:

De tessék akkor, itt van meg egy komment amit lehet lehúzni: ha lett volna szalagavató sem táncoltam volna, sem keringőt, sem osztálytáncot, mert egy felesleges, nyálas, feszengős rendezvénynek látom, ahol pár óra erejéig mindenki mindenkit szeret. És erre b*sznak el rengeteg pénzt és időt :D

Hozzáteszem, nem vagyok introvertált ;)

Na de mindegyis, még egy megosztó komment, nyomogassátok a pirosat :*

2021. jan. 26. 14:21
 29/31 anonim ***** válasza:
#27 tényleg, a divatlezbikusság eszembe se jutott :D Köszi, ez mindent megmagyaráz :D
2021. jan. 26. 14:23
 30/31 anonim ***** válasza:
63%
:D
2021. jan. 26. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!