Hogy vegyem rá anyát hogy 16 évesen ott aludhassak a barátnőimnél?
„Este 8 óra és reggel 5 óra között – e rendeletben meghatározott kivétellel – mindenki köteles a lakóhelyén, a tartózkodási helyén vagy a szálláshelyén tartózkodni."
13#
Nem is volt szó arról hogy bárhova is el mennénk ebben az időpontban:)
Anyád nem "nem igazán engedékeny", hanem szimplán korlátoz értelem nélkül.
Nálunk - meg a családban is - a barátnőknél alvás kb kisgyerekkor óta normális és természetes volt. 3-4-en jöttünk össze egyikünknél, filmeztünk, dumáltunk, fenn voltunk, amíg tudtunk, aztán aludtunk.
Nyaranta meg simán előfordult, hogy több napot is egymásnál töltöttünk.
Nem tudom, mi van mostanában a szülőkkel, hogy ilyeneket sem engednek meg. Vagy ők elfelejtették, hogy mekkora buli volt egy-egy pizsiparti gyerekként?
12/17 A te válaszod:
0%
Lány vagy? Akkor már értem, hogy mire megy ki a játék!
ma 14:42
Ugyan már és ki nézi, hogy ki hol alszik? Nem töri rá senkire se az ajtót a rendőrség, hogy otthon vagy-e? Már karanrénos cetlit se osztanak a fertőzötteknek és azokat se ellenőrzik, mint az elején. Amúgy nem is értem mit vagytok úgy oda, hogy jajj kijárási tilalom, nálunk a bevásárlóközpont tömve délután ilyen 15-18 évesekkel, ott bandáznak van, hogy egész nap és a kutya nem szól rájuk.
Én simán elengedném, ha a másik szülőnek nem teher. Mi is összejártunk annak idején. Most az, hogy a városban lófrál vagy a barátnőnél alszik nem változtat semmin, sőt jobban örülök, ha barátnőjénél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!