#56 igen, 90-100 megvolt havonta, autóra gyűjtöttem, azt vettem belőle 18 évesen. Apám akkoriba cégvezető volt, lazán megengedhette magának.
2021. jan. 25. 12:33
72/96 anonim válasza:
Aztán pedig kaptam ösztöndíjat, meg pályáztam is amire lehetett az egyetemről.
2021. jan. 25. 12:35
73/96 anonim válasza:
Amikor kolis voltam havi 20 ezer. Hétvégente otthon voltam.
Amikor nem, akkor pedig nem kaptam havi szintre lebontható zsebpénzt. Ez nálunk ismeretlen fogalom volt. Kaptunk költőpénzt, HA mentünk valahova, ahol vehettünk valamit. Pl mondtam otthon, anyu megyünk a plázába. Ekkor a kezembe nyomott egy 20 ezrest (kettőnknek öcsémmel). Ez nyilván nem sok pénz, ha eszünk, buszjegy kell, mozijegy, meg venni akarok egy nadrágot pl. ki is fújt a 20 ezer. De a suli idő alatt megtakarított pénzből, nagyszülőktől kapott pénzből, nyári munkából mindig volt valamennyi saját pénzünk.
2021. jan. 25. 12:56
74/96 anonim válasza:
Középsuli első 2 évében havi 2-3 ezret kaptam, meg néha ha moziba vagy ilyen helyre mentem akkor arra is kaptam pénzt. Ezen kívül szülinapra/névnapra szoktam még pénzt kapni és abból azt vettem mindig amit akartam.
Utána pedig semennyit, mivel elkezdtem diákmunkázni, kb 20-30 ezret kerestem évközben, nyáron meg kb 120 ezret havonta. Bár ez attól függően változott, hogy mennyit dolgoztam
2021. jan. 25. 13:07
75/96 anonim válasza:
Én 16 évesen napi 1000ft-ot kaptam de mindig megmaradt mert vittem magammal reggelit.
Nem kaptam konkrét összeget mert ha szerettem volna ruhákat apukám elvitt és megvette
2021. jan. 25. 13:19
76/96 anonim válasza:
Heti 5000, de az volt a kaja pénzem is, szóval napi 1000 Ft. Ebből gazdálkodtam ki az extra dolgokat, pl egy bulira a belépőt vagy az italravalót. Bár anyuék sose hagytak pénz nélkül elmenni sehova, ha pl volt szökőévente egy mozizás, arra adtak külön. De sose voltak ilyen elszállt dolgaim. Amikor sok osztálytársam elkezdett cigizni anyám annyit mondott, hogy felőlem rászokhatsz, de azt nem finanszírozom. (Anyu is, apu is cigiztek, de leszoktak.
2021. jan. 25. 13:27
77/96 anonim válasza:
Kollégista voltam, a napi 3 étkezés a koliban a kolidíj részeként, tehát kajára nem nagyon költöttem. 2002-2006 között kaptam heti 5ezer ftot.
2021. jan. 25. 13:35
78/96 anonim válasza:
0 ft
2021. jan. 25. 15:00
79/96 anonim válasza:
Régen voltam már 14-16 éves, de nálunk sosem volt zsebpénz. Ha el akartam menni a barátokkal fagyizni vagy moziba vagy ilyesmi, akkor kértem pénzt, és kaptam is annyit, amiből az adott programot fizetni tudtam. Ezen felül felesleges is lett volna pénzt adniuk, hiszen ők megvettek nekem mindent, amire szükségem volt vagy amit csak akartam, úgyhogy úgysem tudtam volna mit kezdeni a pénzzel.
2021. jan. 25. 19:21
80/96 anonim válasza:
Valahol az elejen válaszoltam, hogy 16 eves korom előtt havi egy ezrest kaptam. De akik most kapnak havonta 1000 forintot ti azt mire koltitek? Mire eleg az, vagy ilyenkor mi jar a szülők fejébe, hogy ezer forintból mit lehet csinalni? en sose tudtam vele mit kezdeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!