Össze vesztem a szüleimmel mert játszottam a gépen. Ok csak azt hitték hogy tvzem vagy olvasók vagy valami értelmesebb. De ma lebuktam és félek hogy mi lesz most? Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 20:53
11/16 anonim válasza:
Ja én amúgy felnőtt vagyok. De a számítógépes játékok gyakran segítenek megérteni több mindent, egyfajta élmény pedagógia.
12/16 Ékezetes billetyűzet válasza:
Hány éves vagy kérdező? :D
13/16 anonim válasza:
Csodálom hogy nem jönnek az emberek a "a minekraft azo visoknka valo" (fordítás: A Minecraft az ovisoknak való) című, egyébként normális indokkal nem rendelkező mondatokkal.. De ez amúgy egy komoly kérdés?
14/16 anonim válasza:
Amugy en ezeket a szuloket nem ertem. Francnak vesznek a gyereknek gépet, xboxot, ha a végén úgyis megtiltják nekik (és most itt nem a napi 6+ óra játékról van szó)
15/16 anonim válasza:
Ha amúgy rendesen tanulsz, be nem látom, hogy miért kell megtiltani a Minecraftot.
Anyám is ilyen volt. Mindig is magányos gyerek voltam, szinte sosem voltak barátaim. Számítógépünk nem volt, az olvasást már untam, tanulás után max. az alapcsatornákat tudtam nézni otthon...
Aztán egy idő után megenyhült. Bár ehhez az is kellett, hogy a házi feladatot sem tudtam már megcsinálni szinte a normális számítógép és az internet hiánya miatt (2012-ben!!!).
Azután kaptam gépet, be lett kötve az internet, és Minecraftozhattam.
20F
16/16 anonim válasza:
Amúgy ha kész a házi, miért baj? Illetve arra felkaptam a fejem, hogy azt hitték valami értelmeset csinálsz, pl tévét nézel. Az miért jobb?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!