Milyen kapcsolatotok van anyukátokkal?
Nincs.Megszakitottam vele a kapcsolatot. Eletem egyik legjobb dontese volt.
Kerdezo, ha meg keresed azt a szemelyt, akit anyakent szerethetsz a jovoben, megtalalhatod. De a biologiai anyukaddal nem hiszem, hogy lenne kotelek, amit javitani lehetne. Sajnos nem mindenki valo szulonek.
En probaltam evekig rendbehozni a kapcsolatot, gyerekkent megfelelni, jol teljesiteni iskolaban. Semmi eredmenye nem lett. A bizalmam elvesztette, mikor allandoan a cuccaim kozott turkalt, meg amikor csak vele megosztott dolgokat szetkurtolt masoknak, sot meg is valtoztatta a sztorikat. Egy ido utan, minden ilyen megbocsatasi, rendbehozasi kiserlet utan kozvetlenul taposott a szivembe, megjobban megbantott, szavakkal, tettekkel, megalazott, rondat mondott ram. Rengetegszer. Egy ido utan ugy dontottem, hogy eleg volt, tartom vele a kapcsolatot, de nekem nem kotelezo szeretnem. Elkoltoztem egy masik kontinensre, megszakitottam teljesen vele a kapcsolatot. Igazan akkor lettem szabad, amikor megtudtam, hogy meghalt.
Kiskoromban a mindenem volt, de mióta önállósodtam, elköltöztem, azóta más szemmel nézem.
Mondhatni eltávolodtam tőle. Még most is sokat beszélgetek vele, de felét haelmondom neki a napi történéseknek. Már nem avatom mindenben a bizalmamba, mert nem tud titkot tartani, elmond apámnak olyanokat, amikről nem akarom, hogy ő tudjon róla.
Soha nem volt igazán kíváncsi rám az anyám, fizikailag ellátott, de lelkileg hanyagolt teljesen. Nem számítottam, mindig az számított, hogy ő mit akar, ellenkezésnek helye nem volt, mert már a tekintetével idomított.
Ha az iskolában bántottak, leszidott, soha senkivel szemben nem állt ki mellettem. Már gyerekként is kényszerbeteg voltam, állandóan ellenőrizgettem mindent. De nem mertem elmondani neki, mint ahogy azt sem, hogy az éves iskolai szemvizsgálaton csalok, mert az egyik szemem gyenge.
Most egy szorongó roncs vagyok, de meg szeretném szakítani velük a kapcsolatot, mert a gyerekeimet is tönkreteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!