Milyen a kapcsolatotok anyukátok/apukátok új párjával?
Ha elváltak a szüleitek, és továbbléptek egy új kapcsolatba, az rátok milyen hatással van/volt? Minden történet érdekelne.
Köszönöm :)
Szar, mert totál féltékeny rám és utál.
Mellesleg mindenkinek szeret parancsolgatni, nekem is akart volna, de én nem "hódoltam be" neki (apát totál kifordította, egy merev, undok férfi lett a korábbi viccelődős helyett), így folyamat megalázás, leszólás, mindenbe - az élő fába is - belekötött, bármit csináltam.
Anorexiás-bulimiás-szorongó lettem, öngyilkosségi gondolatokkal. Kicsit tett tönkre mindenhogyan.
5 éve elköltöztem, azóta maximum szia-szia és ennyi, de az elmúlt másfél évben nem is láttam, hálisten, és nem szeretném az esküvőmön sem látni.
Épp elég volt az a jópár év, míg együtt kellett élnünk.
28n
A gyerekeim sajnos nem hajlandóak menni az apjukhoz, ha ott van az új párja. Igaz, a nő is kijelentette, hogy nem csipi a gyerekeimet, ezt megüzente az apukán keresztül a gyerekeknek (?!!).
Az én párommal nagyon jól kijönnek, nagyon nagy szerencse, pedig a lányomról sosem gondoltam volna, hogy kamaszként képes lesz beengedni vkit a kis életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!