Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit tegyek van rá mód,...

Most mit tegyek van rá mód, hogy megbékítsem a szüleim?

Figyelt kérdés

Elloptam tőlük 50 ezer forintot de jó dologra használtam fel és egészen biztos vagyok benne, hogy vissza jön a többszöröse.

Mert megraktam tippmixen Dustin Poiriert Conor McGregor ellen.

Én hiszem, hogy Dustin le fogja győzni őt sőt egyenesen biztos vagyok benne hiszen a rang alapján előrébb van mint McGregor és rengeteget fejlődött már azóta a meccs óta ami volt évekkel ezelőtt.

Most le fogja győzni és 3.50-es szorzó volt rá számoljátok ki, lesz 50k-ból 175k.

Tudom, hogy nem volt szép dolog lopni de ezt az ingyen pénzt nem hagyhattam ki.

A szüleim nagyon haragszanak rám de miért nem tudják megérteni, hogy ez egy tuti Tippmix és a meccs után együtt fogunk örülni?

18./f

2021. jan. 23. 23:04
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Majd elfelejtik amikor a szüleim zsebébe nyomom a 100 ezret😁😎
2021. jan. 24. 00:05
 12/45 A kérdező kommentje:
Majd a meccs után magyarázhattok😁
2021. jan. 24. 00:06
 13/45 anonim ***** válasza:
53%
Huh, ide teszek egy kommentet, már kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége 😅
2021. jan. 24. 02:41
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsejátékra loptál a szüleidtől. Ennek a mondatnak 3 szavát is kiemelném, mert úgy látszik, nem értesz magyarul. Szerencsejátékra- az nem biztos pénz, írogathatsz bármit, nincs benne semmi tuti és nem lesz öröm, hogy rizikózol, aztán a saját sikeredként könyveled el, ha véletlen igazad lesz.

Loptál- nem volt pénzed rá, tehát jogod sincs megtartani egy fillért sem belőle. Nem ötletgazda vagy, akire rábízták a vagyonukat, hogy jussod lehetne belőle, hanem egy piti hazudozó és tolvaj.

A szüleidtől- akik felneveltek, bíztak benned és eltartanak, az otthonunkban sem érezhetik ezután biztonságban magukat, mert eszerint bármikor jöhet egy aranyérmes ötleted és elveszed, ami eszedbe jut, ők meg örüljenek, hogy méltóztatsz visszajuttatni a saját vagyonukból.

Az értékrended és az ítélőképességed nulla, ha azt hiszed, ünneplés lesz a vége.

2021. jan. 24. 04:56
 15/45 A kérdező kommentje:
Na mivan?😃😃😃😃
2021. jan. 24. 06:39
 16/45 A kérdező kommentje:

"Szerencsejátékra- az nem biztos pénz, írogathatsz bármit, nincs benne semmi tuti"

Tényleg? Hát ez a mai meccs úgy néz ki mégis az volt 😃

Megmondtam, hogy McGregor nem nyerhet és tessék nem is nyert😁

Ez egy tuti volt és az 50 ezerből 175 ezret csináltam

2021. jan. 24. 06:42
 17/45 A kérdező kommentje:

"az otthonunkban sem érezhetik ezután biztonságban magukat, mert eszerint bármikor jöhet egy aranyérmes ötleted és elveszed, ami eszedbe jut"

Hát barátom eddig 1/1 és ez viszont egy igazi aranyérmes ötlet volt és egy kicsit sem bántam meg, hogy elloptam azt a pénzt😁.

Kár nem érte őket sőt a dupláját adom nekik vissza

2021. jan. 24. 07:05
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Csak abban bízom a gyerekemnek több esze lesz nálad. 🤦‍♀️
2021. jan. 24. 07:22
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Felfogod, hogy nem arról papolunk, hogy biztos-e a tipped vagy nem, hanem arról, hogy erkölcsileg ez egy ganéj húzás volt? Azt hajtogatod folyton, hogy nyerni fogsz illetve nyertél, holott nem ezen van a hangsúly.
2021. jan. 24. 07:40
 20/45 A kérdező kommentje:

Utolsó és kit érdekel a ganéj húzás amíg jön a lóvé?

175 ezer forintot csináltam 50 ezerből.

Már alig várom, hogy kinyisson a helyi lottózó és kiváltsam a nyeremények és oda lépjek a szüleim elé és eléjük rakni a 100 ezret és megmondjam nekik, hogy: Csak lássátok kivel van dolgotok a dupláját hoztam nektek vissza.

2021. jan. 24. 07:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!