Szerintetek el kéne ezt mondanom a szüleimnek?
Hugommal én elég jóba vagyok és ma oda jött hozzám hogy menjek el vele nőgyógyászhoz. Először nem akarta elmondani miért nagyon sokáig kellett faggatni aztán elmondta hogy őt nyáron megerőszakoltak és azóta össze vissza jön meg a menzesze, fél hogy valami baja van. Először el sem akartam hinni, miért nem szólt hamarabb?
Megkért hogy ne szóljak szüleinknek😔
Hugom 18 éves, én 20 vagyok.
30: Ezeket mind meg lehet tenni empatikusan, normálisan is.
De itt is látni, hogy vannak akik direkt várják, hogy az áldozatokat meghurcolhassák.
Igen, valótlanul is állítottak már ilyet. Sőt, ha nem valótlan, akkor is nagyon nehéz a bizonyítása. Főleg, ha nincs azonnal orvosi látlelet. Szerintem sokan nem vállalnának be egy ilyen fájdalmas, hosszú jogú hercehurcát, ahol biztosan lesz olyan helyzet, amikor megalázzák, úgy hogy a pozitív eredményre nagyon kicsi az esély.
Csak gondoljunk a lúgos orvosra. Mióta húzódik. Mennyire arra használt fel minden tárgyalást, minden megszólalást, hogy a nőt alázza.
Szerintem meg nem lehet empatikusan keresztkérdéseket feltenni. Illetve lehet, de akkor is úgy fog érződni, hogy nem hisznek az áldozatnak.
És pont ez a fő gond, szerintem én se mennék a rendőrségre, ha engem megerőszakolnának.
31-re:
A lúgos doki esete nem jó példa.
Ott az egésznek az volt a rákfenéje, hogy az elkövető magas politikai kapcsolatokkal rendelkezik (Mikola István unokaöccse), és hazánkban olyan politikai légkör alakult ki az elmúlt 15-20 évben, hogy a politika kézivezérli az ügyészséget, sőt egyre erősebb a hatása a bíróságokra is. Ez a herce-hurca mind csupán ennek a következménye volt.
Nézd meg ezzel szemben a pécsi pszichológuslány, Bándy Kata megerőszakolóját és gyilkosát: egy büntetett előéletű c... volt, akit minden teketória nélkül be is varrtak életfogytiglanra.
35: Én meg arról beszéltem, hogy milyen szenvedés, fájdalom az egész eljárás az áldozatnak. A te írásod nem jó példa arra, amit én írtam.
Egyébként nem tudom, te vagy-e a régi goldmund? Ha igen, akkor nagy csalódás, egyre furább hozzászólásaid vannak.
13# azt mondta hogy nagyon szegyenli azért nem beszél róla senkinek
Szüleink előtt meg azért akarja titkolni mert ha ezt megtudják nem engedik el sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!