Szerintetek el kéne ezt mondanom a szüleimnek?
Hugommal én elég jóba vagyok és ma oda jött hozzám hogy menjek el vele nőgyógyászhoz. Először nem akarta elmondani miért nagyon sokáig kellett faggatni aztán elmondta hogy őt nyáron megerőszakoltak és azóta össze vissza jön meg a menzesze, fél hogy valami baja van. Először el sem akartam hinni, miért nem szólt hamarabb?
Megkért hogy ne szóljak szüleinknek😔
Hugom 18 éves, én 20 vagyok.
Ne mondd el a szülőknek,azzal csak elveszíted a bizalmát, legyél mellette és amennyire lehet figyeld a viselkedését ezután, nehogy depresszióba essen és valami hülyeséget csináljon!
Annak a gerinctelen rohadtéknak meg a r@'k egye meg a f@$z@'t!!!!!!!!! De csak szépen lassan...
Függetlenül attól, hogy természetesen kísérd el orvoshoz és ne szólj a szüleiteknek, ahogyan ő kérte, azért őtőle kérdezd meg, hogy:
a) Miért nem mondta el ezt akkor senkinek a családból?
b) Miért akarja még mindig titkolni a szüleitek előtt ezt?
Sőt, ha nem lenne gond a menstruációjával, még neked sem mondta volna el most sem.
Semmikepp se mond el a szuleidnek. Ha a testvered ugy dont, kesobb elmondhatja. Egyebkent feljelentest meg most is tehet barmikor, ha tudja ki volt az elkoveto. Csak ugymond mar nem lesz ra bizonyitek, hiszen nem lett latlelet, dns,kenetminta stb.
Mindenkepp fontos, hogy elmenjen nogyogyaszhoz, lehet a doki tudna neki beutalot adni pszichologushoz, pszichiaterhez, terapiara stb-re... Rakszures pedig fontos, esetleg ultrahang stb. Lelki okai is(tuti) lehetnek, hogy ossze-vissza jon meg neki. Nagyon sajnalom ami vele tortent, remelem minel hamarabb rendbe jon a teste es a lelke is... Legyel vele turelmes, es megerto, mond el neki,hogy rad barmiben szamithat...
12-es, ferfigyulolo elmebeteg vagy. Honnan tudod milyen nemu volt az eroszakolo ?
De amugy a bantalmazastol fuggetlenul, miert nem megy el valaki orvoshoz, ha valami baja van ? Az orvosnak nem kell azt tudnia, hogy mi tortent vele. Meg az is lehet, hogy van valami betegsege, de az teljesen fuggetlen attol ami tortent vele.
"Nem bántásból, de nemlehet, hogy nem is erőszak volt, csak megbánta?"
"Amúgy én is arra tippelnék, hogy nem volt az erőszak, csak esetleg a szüleitek tiltják a szexet vagy mit tudom én, és ez a vállalható verzió."
Köszönjük, már féltem, hogy nem fog megjelenni a "mi úgyis tudjuk, hogy hazudik" szöveg, amit kötelező beírni minden nemi erőszakról szóló hír alá. Öröm, hogy valaki betartja még az illemszabályt, hogy az áldozatot azonnal hazugnak kell nevezni.
Barmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!