Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak apámnak, ha...

Mit mondjak apámnak, ha megbukok matekból?

Figyelt kérdés
11.-es gimnáziumos fiú vagyok. Igazából nem vagyok egy jó tanuló, az utóbbi pár évben minden félévkor ilyen 6-7 kettesem volt, matekból is épp hogy meglett a kettes eddig. Viszont ebben a félévben sokkal több időt fektettem tanulásra, matekból is egész jó volt, nem volt belőle egyesem egészen addig, ameddig nem lett digitális oktatás. Azóta 3 egyest szedtem össze, mert így nagyon nehéz megérteni, és puskázni sem lehet, mert dolgozatra pedig behívnak az iskolába, vagy kamera előtt kell írni. És ez lehúzta 1,67-re az átlagom (1,75 a határ), tehát valszeg bukni fogok. Viszont látszani fog, hogy ebben az évben többet tanultam, mert ezen kívül még kettesem sem lesz semmiből. Szerintetek mit mondjak?
2021. jan. 19. 12:05
1 2 3
 21/22 anonymousreview60 ***** válasza:
Éljen! Ettől még érdemes lesz a jegyeidet a távoktartás függvényében mutatni, és heti egy korrepetálás kifizetését kérelmezni.
2021. jan. 20. 15:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Én nem dőlnék hátra a helyedben, mert jöhet bármikor egy dolgozat, ami majd rontani fog.

Te tudod, hogy keresel -e magántanárt vagy adott típúsú matekpéldáknak utánakeresel -e akár Wikipédián, akár bárhol máshol, többféle megközelítést hátha lehet találni, ami alapján megértenéd.

Többször nem írom sem a magántanárt, sem ezt. Ha úgy gondolod hogy illuzorikus nyugalomban szeretnél leledzeni, senki sem akadályozhat meg ebben.

2021. jan. 20. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!