Mit mondjak apámnak, ha megbukok matekból?
"Viszont ebben a félévben sokkal több időt fektettem tanulásra, matekból is egész jó volt, nem volt belőle egyesem egészen addig, ameddig nem lett digitális oktatás" Ezt hangsúlyozd ki, és mutasd is meg az ellenőrzőben. Ez elég jó érv a korrepetálás kifizetésére.
Apád is fasza csávó. A gyerekkel foglalkozni kellene, nem lecseszni.
Sulit kellett volna váltanod. Ne haragudj, de ha a gimi erős neked és bukdácsolsz, akkor át kellett volna menned gyengébb iskolába, amíg tehetted.
Mostmár nem tehetsz semmit. Félév lesz, az még nem a vég, a második félévbe még fel tudod húzni magad egy jó korrepetítorral.
Amúgy nem tom, de kamera előtt a legkönnyebb puskázni. A kamera mögötti részt nem látják. Nem bíztatni akarlak a puskázásra, de ha ennyire xarul állnék, akkor legalább kettesre megpróbálnám a dolit összepuskázni. (Az ötös pofátlan lenne és feltűnő)
Keress egy matek tanárt. Én is fogadtam a fiam mellé. Már 2-3 óra is hasznosnak tűnt azonnal szerzett egy 4-est.
Fel a fejjel! Hajrá!
"apa, anya, fizessetek magántanárt, mert baj lesz".
Magántanár keresőre valamelyikre menj fel és nézz körül nagyon alaposan szimpatikus tanár ügyben.
Illetve még valami: adott példákat melyek nem mennek, hátha megvannak valahol rendkívül részletesen kidolgozva-elmagyarázva, lépésenként.
Nem tudom e korosztálynak való -e a [link] (remélem jól emlékszem hogy ez a neve)
Tehát, eddig azért mentél át, mert csaltál (le is írod).
Nos, talán tanulni kéne, nem puskázgatni :D, és van jópár korrepetáló tanár, akit megkereshetsz, ha rosszul állsz egy tárgyból.
"-Fater, összetörtem az új BMW-det!
-Miakw***anyád???
-Á, igazából csak megbuktam matekból!
-Ja, az meg kit érdekel? Tanulni kellett volna, te kis p*cs."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!