Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak apámnak, ha...

Mit mondjak apámnak, ha megbukok matekból?

Figyelt kérdés
11.-es gimnáziumos fiú vagyok. Igazából nem vagyok egy jó tanuló, az utóbbi pár évben minden félévkor ilyen 6-7 kettesem volt, matekból is épp hogy meglett a kettes eddig. Viszont ebben a félévben sokkal több időt fektettem tanulásra, matekból is egész jó volt, nem volt belőle egyesem egészen addig, ameddig nem lett digitális oktatás. Azóta 3 egyest szedtem össze, mert így nagyon nehéz megérteni, és puskázni sem lehet, mert dolgozatra pedig behívnak az iskolába, vagy kamera előtt kell írni. És ez lehúzta 1,67-re az átlagom (1,75 a határ), tehát valszeg bukni fogok. Viszont látszani fog, hogy ebben az évben többet tanultam, mert ezen kívül még kettesem sem lesz semmiből. Szerintetek mit mondjak?
2021. jan. 19. 12:05
1 2 3
 11/22 anonymousreview60 ***** válasza:
77%

"Viszont ebben a félévben sokkal több időt fektettem tanulásra, matekból is egész jó volt, nem volt belőle egyesem egészen addig, ameddig nem lett digitális oktatás" Ezt hangsúlyozd ki, és mutasd is meg az ellenőrzőben. Ez elég jó érv a korrepetálás kifizetésére.

Apád is fasza csávó. A gyerekkel foglalkozni kellene, nem lecseszni.

2021. jan. 19. 12:33
 12/22 anonim ***** válasza:
9%

Sulit kellett volna váltanod. Ne haragudj, de ha a gimi erős neked és bukdácsolsz, akkor át kellett volna menned gyengébb iskolába, amíg tehetted.

Mostmár nem tehetsz semmit. Félév lesz, az még nem a vég, a második félévbe még fel tudod húzni magad egy jó korrepetítorral.

Amúgy nem tom, de kamera előtt a legkönnyebb puskázni. A kamera mögötti részt nem látják. Nem bíztatni akarlak a puskázásra, de ha ennyire xarul állnék, akkor legalább kettesre megpróbálnám a dolit összepuskázni. (Az ötös pofátlan lenne és feltűnő)

2021. jan. 19. 12:36
 13/22 anonim ***** válasza:
98%

Keress egy matek tanárt. Én is fogadtam a fiam mellé. Már 2-3 óra is hasznosnak tűnt azonnal szerzett egy 4-est.

Fel a fejjel! Hajrá!

2021. jan. 19. 12:36
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

"apa, anya, fizessetek magántanárt, mert baj lesz".

Magántanár keresőre valamelyikre menj fel és nézz körül nagyon alaposan szimpatikus tanár ügyben.

2021. jan. 19. 12:56
 15/22 anonim ***** válasza:

Illetve még valami: adott példákat melyek nem mennek, hátha megvannak valahol rendkívül részletesen kidolgozva-elmagyarázva, lépésenként.

Nem tudom e korosztálynak való -e a [link] (remélem jól emlékszem hogy ez a neve)

2021. jan. 19. 12:57
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

Tehát, eddig azért mentél át, mert csaltál (le is írod).

Nos, talán tanulni kéne, nem puskázgatni :D, és van jópár korrepetáló tanár, akit megkereshetsz, ha rosszul állsz egy tárgyból.

2021. jan. 19. 13:24
 17/22 A kérdező kommentje:
Elárulnád, hol írtam ilyet, hogy eddig csaltam? Mert tényleg érdekelne. Azt írtam, hogy eddig félévekkor épp hogy meglett a kettes matekból, viszont távoktatás (ahol lenne lehetőség csalásra) az csak március óta van, azóta pedig ez lesz az első félév.
2021. jan. 19. 13:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Keress magántanárt mielőbb, olyat, akit sokan ajánlanak, vagy szimpatikus, bukás elkerülhető lenne ezzel nagy eséllyel. Kérd szüleid segítségét, hogy fizessék.
2021. jan. 19. 14:06
 19/22 anonim ***** válasza:

"-Fater, összetörtem az új BMW-det!

-Miakw***anyád???

-Á, igazából csak megbuktam matekból!

-Ja, az meg kit érdekel? Tanulni kellett volna, te kis p*cs."

2021. jan. 19. 20:38
 20/22 A kérdező kommentje:
Na de végül nem bukok, levitték a bukási határt 1,51-re a távoktatás miatt, én meg 1,67 vagyok.
2021. jan. 20. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!