Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak apámnak, ha...

Mit mondjak apámnak, ha megbukok matekból?

Figyelt kérdés
11.-es gimnáziumos fiú vagyok. Igazából nem vagyok egy jó tanuló, az utóbbi pár évben minden félévkor ilyen 6-7 kettesem volt, matekból is épp hogy meglett a kettes eddig. Viszont ebben a félévben sokkal több időt fektettem tanulásra, matekból is egész jó volt, nem volt belőle egyesem egészen addig, ameddig nem lett digitális oktatás. Azóta 3 egyest szedtem össze, mert így nagyon nehéz megérteni, és puskázni sem lehet, mert dolgozatra pedig behívnak az iskolába, vagy kamera előtt kell írni. És ez lehúzta 1,67-re az átlagom (1,75 a határ), tehát valszeg bukni fogok. Viszont látszani fog, hogy ebben az évben többet tanultam, mert ezen kívül még kettesem sem lesz semmiből. Szerintetek mit mondjak?
2021. jan. 19. 12:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

A szüleid nem nézik online a jegyeidet?????

Lehet, hogy már rég tudják, hogy megbux.

2021. jan. 19. 12:10
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Az igazat.
2021. jan. 19. 12:11
 3/22 A kérdező kommentje:
Hát apám nem igazán a technica ördöge, még egy email címe sincs, tehát én kezelem a szülői krétáját. (persze tud erről)
2021. jan. 19. 12:12
 4/22 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Kérdező: Kb. azt így, ahogy leírtad.

"mert így nagyon nehéz megérteni" Kérdez a gyakorin és a jobb osztálytársaktól! A digitális oktatás mellett is lehet korrepetálni pénzért.

2021. jan. 19. 12:12
 5/22 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg először a tanárodnál érdeklődj, hogy mit gondol a félévi jegyedről. Mindenképp próbálj meg javítani, ha van rá lehetőséged.

Egyébként eddig nem szólt apád semmit arra, hogy ilyen sok rossz jegyed van? Magán korrepetálásra nem lenne lehetőség? Erről is beszélhetnétek.

2021. jan. 19. 12:13
 6/22 anonim ***** válasza:
98%

Amit leírtál, kivéve a puskázós részt :D

Apa, meg fogok bukni matekból. Pedig tanultam rendesen, de nem értem. Nem tudom egyedül megtanulni. Mondjuk ezt előbb kellett volna mondanod neki, és kereshettetek volna valakit, aki segít, korrepetál.

7/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy szükséged van magánórákra és egy korrepetítorra, aki felhoz matekból!
 8/22 anonim ***** válasza:
66%
HA év közben tett magasról rá, hogyan állsz, most se fogja érdekelni.
 9/22 A kérdező kommentje:

"Egyébként eddig nem szólt apád semmit arra, hogy ilyen sok rossz jegyed van?"

De igen, mindig jól leb*szott, és általában ezeket év végére ki szoktam javítani.

2021. jan. 19. 12:15
 10/22 anonim ***** válasza:
62%

Semmi baj nem lesz belőle, semmilyen mértékben nem minősíti a képességeidet.

Ha az édesapád egy intelligens ember, akkor ezt ő is pontosan tudni fogja.

Kijavítod, átmész és kész.

Millió lehetőség áll előtted, semmiről nem késel le.

Ha tudnád, hányan jártak már így és végezték el sikeresen az egyetemet.

A barátnőm 2-szer bukott és ismételt a gimiben. Most szerzi a mesterszakos diplomáját. Gazdasági területen méghozzá.

A másik ismerősöm kibukott az egyetemről, 1 évet OKJ-n töltött, plusz érettségit tett és most kezdi 23 évesen. Építészmérnök szak.

Az általános iskolás osztálytársam a doktorit csinálja földrajzból, amiből egyszer meg is bukott 10. osztályban. 3-4-es tanuló volt.

Ami engem illet, 5-ös voltam egészen addig, amíg egy rosszindulató, pocsék módon tanító nő lett az új tanárunk. Folyton megalázott és le is csúsztam az utolsó évben bukásra miatta.

2-es lett az érettségim.

De nem érdekel. MA-t jövőre fejezem be.

Semmi baj nem lesz. Előtted az élet, minden rendben megy majd! Hajrá!😊

2021. jan. 19. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!