Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell anyunak butaságokat...

Miért kell anyunak butaságokat kerdeznie, ha embereket rajzolok? 18l

Figyelt kérdés

Például többnyire lányokat szoktam rajzolni, két okból kifolyólag. Egyrészt azért, mert pasit nem tudok olyan jól, másrészt ha fejből rajzolok, akkor könnyebb kitalálnom, hogy milyen ruhába legyen, harmadrészt a testrészek arányát könnyebben eltalálom, illetve ha férfit rajzok, mindig túl lányos feje lesz, és nagyon bénán néz ki. Ha látják, hogy sok lányt rajzolok, akkor megkérdezik, hogy azért van-e mert leszbikus vagyok.

Ha fotóról rajzolok lányt, és látják, hogy ez már a sokadik elmentett kép, sokadik rajz ugyan arról a tök random, egyébként Instán vagy Pinteresten talált csajról, akkor megkérdezik, hogy azért van-e ez, mert szerelmes vagyok belé...

Ha két csajt rajzolok, és mondjuk áll közöttük egy pasi, akkor az a kérdés, hogy miért áll az ott, miért rajzolom hármasban őket. Ha csak egy fiú és egy lány van a képen, akkor tuti szerelmes pár, és azért rajzoltam, mert szerelmes vagyok...

Volt egy rajzon, amin két lány ült egy pléden, egymásnak háttal, a hátul mögött egy kézen támaszkodva, de a kezük összeért, mert úgy fért ki a lapra. Tökre büszke volta magamra, hogy tudtam ülő embereket rajzolni, ráadásul az egyikhez nem néztem képet segítségbek. Anyám meglátta a rajzot és azon izélt, hogy miért fogják egymás kezét, ez egy leszbikus pár-e, mert ha igen az úgy fúj....

Vagy igazából férfi és nő esetében is, elsőnek random vonalakkal jelölöm az arányokat. Aztán ruha nélkül megrajzolom a körvonalait az adott emberi lénynek, mert utólag rajzolom rá a ruhát. Na ha erre a ruhátlan fázisra ránéz anya, és így lesokkolva megkérdezi, hogy ugye nem akt képet rajzolok, ugye nem lesz meztelen, és stb....

Miért kell hülyeségeket kérdezni, ha embert rajzolok? Bezzeg ha rajzolok egy almát, tuti nem kérdezi meg, hogy éhes vagyok-e vagy ilyesmi. Mi értelme ezeknek a kérdéseknek?

2021. jan. 18. 21:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

"a homofóbia egy olyan mentális probléma"

Na jó, ezen felröhögtem :D

Szép is, amikor a melegek mondják a heterókra, hogy betegek...

2021. jan. 18. 23:46
 12/26 anonim ***** válasza:
95%

Kunderának van egy könyve, amiben a művésznek készülő csemete minden embert zsebre tett kézzel ábrázol, mert nem tud kezet rajzolni:) erről pedig azt gondolják, hogy valami pszicho baja van, hogy nem rajzol kezet. Lehet nem Kundera:)

Annyira hiú vagy, hogy ezt az infot nem mered a családdal megosztani? Mármint, hogy nem tudsz fiút rajzolni?

2021. jan. 19. 00:45
 13/26 anonim ***** válasza:
10%
Itt mindenki lehomofóbozza az anyukát, pedig szerintem tök normális, ha egy szülő (bármilyen elfogadó is), nem szeretné, ha a lánya leszbikus lenne. Azért a leszbikusoknak,b*ziknak szar élete van ma Magyarországon, egy szülő akár simán ettől a szar élettől akarja megvédeni a gyerekét.
2021. jan. 19. 01:58
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Itt nem homofóbiáról van szó, csak az anyukának fogalma sincs/nem érdekli a gyerek művészeti érdeklődése.
2021. jan. 19. 02:08
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

Beszélgess anyáddal.

Mondd meg neki, nem érzelni, hanem tudásod alapján rajzolsz nőket.

A beszélgetés alapján megért - és még tetszeni is fog neki rajzaid.

2021. jan. 19. 06:45
 16/26 anonim ***** válasza:
41%

Nyiss rá anyádra fürdés közben, és mondd:

-Úristen anya, meztelen vagy? Ugye nem jössz így ki? Vegyél fel valamit, fúj!

2021. jan. 19. 07:26
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
Kíváncsi a nemi identitásodra. Mondjuk az akt képpel nem tudom mi baja lenne, ha azt rajzolnál, hiszen 18 vagy.
2021. jan. 19. 07:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Abból, hogy "miért fogják egymás kezét, ez egy leszbikus pár-e, mert ha igen az úgy fúj" egyértelművé válik, hogy homofób.
2021. jan. 19. 09:51
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
Ne mutasd meg neki a rajzaidat
2021. jan. 19. 10:15
 20/26 anonim ***** válasza:

De igen, mutasd meg!

Előző kommentemben javasolt -esetleg többszöri beszélgetés után - feltétlen mutasd meg!

Egy jó szülőnek öröm látni, hogy gyerekének van ilyen-olyan tehetsége.

A rajz az éppen az, amit kényszerrel megtanulással nem lehet elsajátítani, ehhez alapul valamennyi tehetség, véna, vonzalom kell.

Ha anyud megérti a "miért"-et, még büszke is lesz lányára, lányának rajz-tehetségére!

2021. jan. 19. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!