Lehet, hogy tényleg nyomozó vagy csak én hiszek butaságokat?
A városi kapitányságon többszőr voltam tanúkihallgatáson és ott biztos vagyok benne, hogy ismer olyan nyomozó is, aki még nem hallgatott ki. Gondolom az egész bűnügyi osztály nyomozó részleg ismer, mert aki nyomozó még nem hallgatott ki, azoknak mindnek elmagyarázza az olyan nyomozó, aki már kihallgatott, hogy van itt egy xy nevű ember, ezt ismerjétek meg. Gondolom a hátam mögött mindent megosztanak a nyomozók egymással, hogy kit kell ismerni, nem árt, ha tudja az alosztályon mindenki. Ilyet már hallottam.
Sokszor megyek utcán, akárhol, van, hogy feltűnően gyanúsan rámnéz valaki és én mindig azt hiszem, hogy ő nyomozó a rendőrségen és tudja, hogy nézek ki és ismer.
Lehet, hogy az olyan, aki annyira néz rám nyomozó vagy csak én hiszem azt, hogy biztos nyomozó, mert azok figyelik egyes embereket meg jól?
Most mondom ne kövezzetek meg, de én ezt gondolom, de lehet tévedek és butaság, de hallottam, hogy a rendőrök szoktak feltűnően nézni emberekre. Van olyan is, ahol pl. egy kis kétezres falúban, ha egy új rendőr lesz pl. a körzeti megbízott, az mindenkit jól megnéz és meg akar ismerni.
Gondolom értitek a kérdést.
Lehet, aki annyira néz rám tényleg nyomozó vagy csak én gondolom? Lehet csak beképzelt butaságom?
Lehet. Én ilyen vagyok, hogy bizonyos dolgokon elgondolkodom. De lehet ez igaz.
Azért kérdezem, hogy aki nagyon feltűnően rámnéz, az nyomozó vagy csak én gondolom, hogy lehet nyomozó. De ki tudja.
Lehet csak azért néz úgy, mert felismert hogy te raboltad ki. Mert ugye nem hallgatnak ki random embereket a rendőrkapitányságon. Főleg nem egy valag nyomozó.
Azon tűnődik, hogy te tudod-e, hogy ő tudja, hogy ki vagy. Meneküljön-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!