Van olyan nyomozó, akinek van valami betegsége?
Amikor a városi kapitányságra mentem volna feljelentést tenni, bementem és a portás őr elkérte a személyim és helyetfoglaltam, várni kellett. Egyszer jön egy nyomozó és mondja, hogy miben szeretnék feljelentést tenni, és odaadom a papírt, hogy amiatt, ami le van írva.
Ez a nyomozóúr végig olyan dadogva beszélt, akadozva, aztán azt mondta, hogy várjak már megmutatja a kolléganőnek, aki utána odajött és közölte, hogy ezzel nem tudnak mit tenni, ezzel fogadjak ügyvédet és a bíróságra kell menni pótmagánvádlóként.
Az úr aki előtte beszélgetett velem tehát dadogott vagy beszédhibás volt, én észrevettem egyből, hogy valami nem oké.
Szerintetek vannak olyan nyomozók akiknek enyhe típusú betegségük van, de el tudják végezni a munkájukat?
Nem ugyanazt írom le.
Sokszor kérdezek rendőrös kérdéseket de az mindig más kérdés.
Tudják.
A debreceni rendőrkapitányság bűnügyi osztálya ismer. Tudják ki vagyok. Ismernek.
Kérdező, ezt tanulmányozd, és megkapod a választ:
5.
Hát ezt most én nem fogom végigolvasni.
A lényeget szeretném.
Amit linkeltél, abból válaszd ki az fenti kérdésemre illő választ azt a paragrafus számú írást, ne ezt az egészet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!