A szüleim túlságosan féltenek mit tegyek?
Ez teljesen normális azért mert kezd elkorcsulni a világ meg nem kell követni azért mert 14 évesek már szexelnek és bulizni járnak hidd el ráérsz! Sőt tudod mivan ? SENKIT nem érdekel hogy elmész-e a buliba vagy sem ez az igazság és mondok jobbat ! Nem maradsz le semmiről
Annak én sem örülnek ha cigányokkal baratkozna a lányom kivéve ha tisztességes, tanult kedves kulturáltak akik nem őrzik a hagyományokat.
Ti mirol beszèltek? Kinek örüljön? Hogy nincs élete?
Régen nem szexeltek? Csak akkor férjhez is kellett menni ha becsúszott a gyerek
Ugyvan minden felesleges.
Azert mert fiatal. Nem 3 éves.
Honnan tudod miről maradtál le ha nem is volt benne részed?
Egyrészt mutass önállóságot, bizonyítsd be, hogy rendes felnőtt módjára tudsz viselkedni. Meg kell beszélni a szüleiddel, kompromisszumra jutni. Lehet lázadni akár 40-50 évesen is, de a hiszti a szülők ellen csak tizenévesekre meg mamahotelesekrejellemző
Másrészt kerüld a cigányokat
Harmadik válaszolonak: teljes mértékben tisztességesek, én nem láttam jobb embereket mint ők
Ötödik válaszolonak: mondtam, hogy nem akarok bulizni😌
Hatodik válaszoló: úgy néz ki sokan nem értették mivel van bajom...úgy kezelnek mint egy 10 évest és lassan a szobámbol se mehetek el...
Hetedik válaszoló: miért kerüljem? Elmondtam nem láttam meg náluk jobb embert...valakit el ítélni nemzetiség alapján nem az én stílusom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!