Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan "tartsam távol" anyáéka...

Hogyan "tartsam távol" anyáékat a háztól 1 napra? 16L

Figyelt kérdés
Szóval kéne egy program 2 főre mert át szeretném hozni a barátomat (29/F) ezért is nem mutatom be a szüleimnek mert kiakadnának a lényeg hogy mit csináljak? Szeretném ha itt aludna és addig anyát és apát el kéne küldenem valahova. Na de hova?
2021. jan. 16. 21:40
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
84%
29. Ugyan már, ha a Super Mario című melodrámát megnézni küldi el a lány a szüleit, biztos nem jönnek rá, miben mesterkedik a lány! Hiszen a Super Mariónak egyetlen szülő sem tud ellenállni, és már akkor elvesztik az eszüket, amikor a lány megemlíti! Szóval Hajrá, Super Mario!
2021. jan. 16. 23:13
 32/53 anonim válasza:
44%
Kaleta Gáborrol van szó xddd
2021. jan. 16. 23:14
 33/53 anonim válasza:
63%
Amúgy ennek tényleg pedo szaga van xdd szerintem nézd meg a keresési eredményeit a gépénxddddDD
2021. jan. 16. 23:16
 34/53 anonim ***** válasza:
87%
Azért nem a csaj megy hozzá, mert a pasika is még anyucikával lakik mert annyira életképtelen kis liliomtipró sutyerák.
2021. jan. 16. 23:42
 35/53 anonim ***** válasza:
81%

Suttyo a "pasid"

De te meg eretlen kis csitri vagy

2021. jan. 16. 23:57
 36/53 anonim ***** válasza:
40%
Egyébként csak úgy megsúgnám, hogy attól még, hogy egy 13 évvel idősebb férfihoz vonzódik NEM apakomplexus. Mivel max az idősebb bátyja lehetne. De az apja semmiképp sem. És ugyebár általában nem lesznek apukák a fiúk 13 évesen. (Jobb esetben). Szóval ezzel legyetek tisztába kérlek!!! Neked viszont kicsi lány csak annyit, hogy én egy pozitív ember vagyok így elhiszem, hogy szeret téged és szerelmes beléd. Valamint meg hogy nem csak szexre kellesz neki!! De ha az utóbbi áll fent, kérlek vigyázz!! Elhiszem, hogy vonzó egy érettebb férfi a korosztály beliekhez. De ha csak szexre kellesz neki te pedig szerelmes vagy belé nagyon ki fog használni a végén meg sírás lesz belőle!! HA tényleg csak arra kellesz neki ÉS tudatában is vagy vele akkor semmi gond. Élvezd , szerezz tapasztalatot! Ebben az esetben ne mutasd be a szüleidnek. Viszont ha tényleg tudod hogy komolyak a szándékai akkor ne hazudj a szüleidnek legyél velük őszinte!! Mondd el h szereted stb.
2021. jan. 17. 01:38
 37/53 anonim ***** válasza:
18%

szerintem ez egy jó válasz, amit a 37-es ír.

És nem értem miért kell rögtön pedofíliával dobálózni meg kihasználással.

Nyilván gondolhat erre az ember, de létezik még pozitivitás a világban.

2021. jan. 17. 01:41
 38/53 anonim ***** válasza:
52%

Miért dobáloznak pedofiával?

Nos, mert ÉPP ESZŰ FELNŐTT FÉRFI NEM KEZD KISLÁNNYAL!

JOGILAG büntethető a férfi!

A férfinak annyi esze sincs, mint egy darab hógolyónak! Miért? Azért mert ha csak lyukra játszik akkor ha a kiscsaj úgy gondolja simán bekamuzza, hogy megerőszakolta vagy kényszerítette ami egy screen shotból kiskorú megrontása.

Másodrészt, hogy egy 29 éves pali akarna komolyat egy 16tól kötve hiszem, a palinak ha másnak albi külön szoba ahova tudja hordani a kis libákat. De mivel ez nincs így vélhetően anyucival vagy a csajával lakik és dugogatna egy friss husikát.

Kis butus

2021. jan. 17. 01:56
 39/53 anonim ***** válasza:
28%

#38:

Na te is csak egy tipikus XXI. századi hippi vagy ilyen primitív felfogással, fogd csak kézen a #37-es cimbidet. Agyhalottak...

2021. jan. 17. 02:47
 40/53 anonim ***** válasza:
11%

Kedves 8 válaszoló

Most én is apakomplexusban szenvedek, mert az én párom 38 én meg 26 éves vagyok?

12 év

2021. jan. 17. 05:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!