Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg anyáékat...

Hogy győzzem meg anyáékat hogy a cica velem aludhasson?16/L

Figyelt kérdés
Bejött a szobámba egy egér és napok óta rettegésben tart.Van egy szabály nálunk hogy az állatoknak kint kell lennie de ez most vészhelyzet.Szeretném a cicusom behozni hogy megfogja de nem engedik a szüleim mert hogy bekakilna.Éjszaka velem aludna és akkor eltudná kapni.Most ott tartok hogy vagy a cica vagy apu alszik velem.S.O.S nagyon félek...
2020. aug. 24. 20:53
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
87%
Vigyél be tálcán egy lapát földet wcnek.
2020. aug. 24. 20:59
 2/46 anonim ***** válasza:
88%
300ftos egércsapda a megoldás
2020. aug. 24. 21:01
 3/46 anonim ***** válasza:
62%
Mond azt hogy majd feltakarítasz. Amúgy sem kell egy egértől félni, nálunk bolt olyan hogy egy sikló jött be a házba fényes nappal és bebújt a hűtő alá. Alig bírtuk kiszedni onnan.
2020. aug. 24. 21:01
 4/46 anonim ***** válasza:
81%
volt olyan, 3-as voltam
2020. aug. 24. 21:02
 5/46 A kérdező kommentje:
Én nagyon nagyon félek tőle.Mi lesz ha éjszaka rámmászik és megrágcsál?:O
2020. aug. 24. 21:19
 6/46 anonim ***** válasza:
73%
Max össze szrja az ágynemūt
2020. aug. 24. 21:21
 7/46 anonim ***** válasza:
84%
Macskaalom kell. A miénk tudja hol van és odamegy, amúgy szeret bent aludni nálunk és én engedem is neki. De azért óvatosan, mert tényleg megfogja az egeret, de lehet közben lever, összetör ezt-azt.
2020. aug. 24. 21:25
 8/46 anonim ***** válasza:
92%
Én jobban aggódnék attól hogy reggelre egy véres egér tetem mellett kelek.
2020. aug. 24. 21:32
 9/46 anonim ***** válasza:
89%

A macska ürítése a legkisebb gond. Beviszel neki földet, homokot, akármilyen alomnak valót. A macska alapból oda piszkít, ahol el tudja kaparni, tehát az alomba végzi a dolgát. (Ha nem, az csak olyan esetekben szokott lenni, ha pl. valamiért jelölget, de ilyen helyzetben nem kell ettől tartani).

Viszont ha kinti cica, akkor teljesen biztos, hogy te nem fogsz tudni aludni mellette. Egyrészt állandóan ki akar majd menni, egész éjjel nyávog, a szobádban felmászik mindenhova, szétszed mindent, nem fog tudni viselkedni. A fejeden fog ugrálni reggelig. Egy benti cicával sokszor nagy kihívás az alvás.

2020. aug. 24. 21:45
 10/46 anonim ***** válasza:
84%
Ha egér lenne a szobámba akkor egyáltalán nem aludnék ott amíg tudom hogy ottvan. Amugy tényleg nem értem miért nem vesznek neked néhány egérfogót. Az egér rengeteg fertőzést terjeszt, nem árt ha minél előbb eltakaritod
2020. aug. 24. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!