Apum megváltozott, amióta a macska itt van. Mit tegyek?
Sziasztok! Nemrég találtam egy macskát. Szegény vékony, koszos volt. Minho lett a neve, megfürdött, fésültem, etettem... Aztán jöhetett be a lakásba. Minhot jól fogadták. Csak apum egy ideje megváltozott... Neki csak Minho létezik.
pl: A macska felrúgja a poharat.
Én vagyok leszitva, Minhot meg ölelgeti, dajkálja, satöbbi!
Ebből nagyon elegem van. Amióta Minho itt van, csak ő létezik.
Mielőtt idejött, a barátnőmet is szerette, elfogadta, hogy az ő lányának lány kell. Most meg, ha köszön neki, nem köszön vissza. Felmegyünk a szobámba, apum bejön, meglátja, hogy a barátnőmmel összebújva filmet nézünk, azonnal jön a TE MIT KERESEL ITT?! - duma.
Mit tudnék tenni?
Apukádnak szeretethiánya van. Most ez a kiscica pótolja neki ezt az űrt.
Semmi baj azzal, hogy ennyire szereti és sokat foglalkozik vele.
Azt viszont nem értem, hogy ennek mi köze a barátnődhöz és miért gond, hogy ott van nálatok, ha eddig nem volt gond. Ezt kérdezd meg apukádtól.
Apum konkrétan nem is figyel ránk. Szegény lány köszön, megdícséri a haját, ha fodrásznál volt, szeretne jóban maradni vele...
Apu meg le se tojja. Mégis fel van háborodva, hogy a tudta nélkül átjött...
Mit csináljon apukád a barátnőddel? Köszönnek egymásnak és annyi. Hozzád ment, nem apukádhoz.
És szerintem illik szólni, ha jön valaki hozzánk.
Az sem derül ki, hogy hány éves vagy. A barátnőd a szerelmed? Akkor akár ez is lehet baja. Zavarja, mert fura neki.
Már az előző kérdésedből is kiderült, hogy nagyjából 10 éves lehetsz. Szerencsére az élet "nagy problémái" nálad ezekből állnak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..
Inkább örülj, hogy apád szereti a macskát, ha nem szeretné, akkor meg az lenne a baj!
1) Elfogadja, csak fura, hogy azelőtt semmi baja nem volt.
2) Köszönöm az értelmes válaszokat.
3) 16 vagyok, és még mindig nem az a legnagyobb gondom, de szerintem is jobban tud rólam mindent egy konkrétan vadidegen. Ha pedig zavarlak, ez van. Az élet tele van olyan emberekkel, akik irritálnak, de gondolom ezt tudod. (Van egy 10 éves unokatestvérem, a helyesírás, vesszőhasználat alapján azért mégsem annyinak nézek ki szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!