Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg anyáékat...

Hogy győzzem meg anyáékat hogy a cica velem aludhasson?16/L

Figyelt kérdés
Bejött a szobámba egy egér és napok óta rettegésben tart.Van egy szabály nálunk hogy az állatoknak kint kell lennie de ez most vészhelyzet.Szeretném a cicusom behozni hogy megfogja de nem engedik a szüleim mert hogy bekakilna.Éjszaka velem aludna és akkor eltudná kapni.Most ott tartok hogy vagy a cica vagy apu alszik velem.S.O.S nagyon félek...
2020. aug. 24. 20:53
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom,de a méreg/egérfogó 1000000x egyszerűbb
2020. aug. 25. 00:04
 22/46 anonim ***** válasza:
41%
Nem kell félni tőle! Szerintem az egér jobban fél tőled, mint te tőle!
2020. aug. 25. 00:09
 23/46 anonim ***** válasza:
92%

Ágyi poloska fog radmaszni hamarabb nem az eger:-)

Vagy a macskatokbol meg a bolha majd megtelepszik az agyadban es jol osszecsipked kesobb is.

Tehat az eger nem fog rad maszni es nem eszik embert. Ha raadasul semmi etel nincs a szobadban akkor ehen hal vagy jo esellyel amint leoltod a villanyt es elalszol a nyitvahagyott ajton tavozik is hiszen nem akar ehezni napokig vagy megvarni a reggelt es a macskatokat.

Ha meg van szekreny a falnal akkor amogott alatt lapulhat es oda amacska nem fer be es az egernek is van orra es erezni figja a macskatok szagat es nem fog kijonni.

Reggel folkelsz es ha meg eletben vagy ajto ablak kinyit butorokat elhuzogatni a faltol szekrenyt agynemu tartot kipakolni es huss egerke elszalad kifele.

De igen egerfigo a legegyszerubb csalikajaval.

2020. aug. 25. 00:38
 24/46 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez kamukérdés a kérdező stílusából ítélve, és nem hiszem, hogy 16 éves leány írta ki a kérdést, inkább egy 40+-os troll. ("Mi lesz ha éjszaka rámmászik és megrágcsál?" --> ilyet értelmes ember nem kérdez)
2020. aug. 25. 00:51
 25/46 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem hülyeségből írta ki. Gyerekkoromban engem mindig azzal ijesztgettek hogy szempe pisil a béka, aztán még most sem tudom, hogy létezik-e ilyen egyáltalán? :DDD
2020. aug. 25. 00:54
 26/46 anonim ***** válasza:
61%
Nem érdekel, nem lány vagyok, de egy szemét pók mászott be az ágyam mellé, és nem merek miatta az ágyamon aludni :D ezért másik szobába mentem aludni...
2020. aug. 25. 00:59
 27/46 anonim ***** válasza:
84%
Szegény pók, most aludhat egyedül :(
2020. aug. 25. 01:02
 28/46 anonim ***** válasza:
66%

Megérdemli :D

Akkor is ha nőstény...

2020. aug. 25. 01:05
 29/46 anonim ***** válasza:
89%

Egy egér nem fog téged megrágcsálni. Jesszus. :D

Nem a macskát kell bevinni, mert az nem simán megfogja, hanem játszik vele... elég csúnya lesz az eredmény.

Létezik egércsapda.

2020. aug. 25. 06:55
 30/46 anonim ***** válasza:
81%

Azért 16 mert 16 alatt tiltanák.

Ehj.

Amúgy meg , igen élvefogó a legjobb ott nincs vér, mert a csapda rácsapódik aztán -jártam már így- szeme alól jött ki a vér és elég nehéz volt lepucolni a járólapról.

2020. aug. 25. 08:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!