Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg anyáékat...

Hogy győzzem meg anyáékat hogy a cica velem aludhasson?16/L

Figyelt kérdés
Bejött a szobámba egy egér és napok óta rettegésben tart.Van egy szabály nálunk hogy az állatoknak kint kell lennie de ez most vészhelyzet.Szeretném a cicusom behozni hogy megfogja de nem engedik a szüleim mert hogy bekakilna.Éjszaka velem aludna és akkor eltudná kapni.Most ott tartok hogy vagy a cica vagy apu alszik velem.S.O.S nagyon félek...
2020. aug. 24. 20:53
1 2 3 4 5
 11/46 angolora válasza:
91%
Hát bár a többi kommentet nem olvastam szoval ezt mar lehet írták de vannak egércsapdák,egérmérgek. Meg vannak olyan macskák akik nem fogják meg az egeret lehet a tied is olyan. Amugymeg én nem attól félnék hogy egy eger szaladgál mellettem amég alszok hanem attól hogy a macska megöli majd a véres tetemét beviszi az ágyba.
2020. aug. 24. 22:21
 12/46 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem tegyél be egy kis dobozt és abba földet a cicát meg rakd bele (még ha nem is kell kakilnia) hogy tudja, hogy oda kell menni wczni. Anyudéknak meg mond el ezt a tervet, szerintem így engedni fogják.
2020. aug. 24. 22:43
 13/46 anonim ***** válasza:
94%
Ha macska elkapja ott vér is lesz. Gondolom nem lenne jó a szőnyegből takarítani
2020. aug. 24. 22:46
 14/46 anonim ***** válasza:
46%
Majd ha moshatod az ágyat mert oda pisilt a cica. Vagy a véres egeret...esetleg semmi sem változik. Az előbb leírt kockázatokat bevállalod?
2020. aug. 24. 22:47
 15/46 anonim ***** válasza:
21%
Jaj de sokan takarítás mániások, azt a szőnyeget ki lehet vinni és ki kefélni, jó idő van nyár. Utána meg majd egy másik is be megy és majd szaporulat lesz, egyik se jó. A macska a legjobb, mert elijeszti ha kell, nem biztos hogy megfogja.
2020. aug. 24. 22:51
 16/46 anonim ***** válasza:
98%
Elvefogoval fogd meg szegenyt. Nekem 11 db van, igaz, terrariumban.
2020. aug. 24. 23:11
 17/46 anonim ***** válasza:
73%
Ennyi erővel a macska is megrághat XDDDDD
2020. aug. 24. 23:27
 18/46 anonim ***** válasza:
30%

Ha minden áron a macskára akarod bízni, akkor figyeld az egeret, ha észre veszed, akkor pakolj el minden felborítható, leüthető cuccot. Ezt követően hozd be a macskát (remélhetőleg éhesen ésvagy játékos kedvében) Sztem egy 30-40 perc és földelhetitek az egeret, ha marad belőle valami. Utánna vidd ki a házból a cicust. Ennyi idő alatt nagy kárt nem okozhatnak.

Rengeteg youtube videót találhatsz ezzel kapcsolatban.

2020. aug. 24. 23:31
 19/46 anonim ***** válasza:
26%
De ha veled alszik nem fogja elkapni
2020. aug. 24. 23:37
 20/46 anonim ***** válasza:
57%
Fogj egy cipősdobozt rakj bele földet/homokot és a cica autómatikusan tudja hogy a dolgát oda kell végeznie
2020. aug. 25. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!