Hogyan "tartsam távol" anyáékat a háztól 1 napra? 16L
Figyelt kérdés
Szóval kéne egy program 2 főre mert át szeretném hozni a barátomat (29/F) ezért is nem mutatom be a szüleimnek mert kiakadnának a lényeg hogy mit csináljak? Szeretném ha itt aludna és addig anyát és apát el kéne küldenem valahova. Na de hova?2021. jan. 16. 21:40
11/53 anonim válasza:
az már elég baj hogy egy 30hoz közeli férfi csak egy kislánnyal tud közös nevezőre jönni. vagy kihasznál. mindkettő lehetséges, egyszerre is
12/53 anonim válasza:
Nem az életkor a baj, hanem ahogy a problémát kezeli, illetve, hogy ezt ideirja és választ vár. Szóval nem engednék mindenkinek kérdést feltenni.
13/53 anonim válasza:
Egyébként nem tudom, hogy maga a jelenség durvább-e, vagy pedig az, hogy ő egészen komolyan azt gondolja, hogy átmegy a 16 éves barátnőjéhez. Vigyen fel ő téged, ha szexelni akartok, de nem tudom miért jó ez neki... Vannak vele egy idős lányok is.
14/53 anonim válasza:
Nagyon gyerek vagy te még egy ilyen kapcsolathoz, ha a saját szüleid előtt se mered vállalni. De ő is...
15/53 anonim válasza:
Az életkorról irogatás offolás. Koncentráljunk a kérdésre. Nem azt kérdezte, hogy probléma-e 13 év korkülönbség.
16/53 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél olyan szkeptikus vagyok.. Szerintem valaki szimplán unatkozik, kiír egy random kérdést amire tudja, hogy sok válasz fog érkezni és kész.
17/53 anonim válasza:
Küldd el őket szamócát szedni Ipolytarnócra!
19/53 anonim válasza:
Csak simán dobd ki őket egy bőrönd ruhával az utcára. Mit képzel az ilyen szülő, hogy beleszólhat, kivel dughat a 16 éves lánya? Legfeljebb terhes leszel, elkapsz valamit, megerőszakolni úgyse tud, mert hagyod magad.
20/53 anonim válasza:
most tényleg nem az a kérdés, hogy számít-e a korkülönbség.
De ha 29 éves biztos van lakása... Vagy ő is a szüleivel él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!