Hogyan oldjam ezt meg?

Figyelt kérdés

Volt a tavasszal egy szorongásos idöszakom amikor úgy éreztem, hogy meghalok és anyám mellett akartam lenni , nagyon rosszul voltam Hozzátenném, nem vagyok tini, 39 éves vagyok, anya, van egy kamaszlányom.

Amikor rosszullettem, az apjához küldtem, addig én neveltem, segitseg nelkul es példásan, mindene megvolt, anyagilag és érzelmileg, mert számomra ö volt a siker, a minden, az öröm.

Azóta sem jött haza, alig tartja a kapcsolatot , az apja szerint kidobtam. Csak zsebpénzért ir, amit át is kuldök neki mindig banki átutalással, mert ez az egyetlen kapcsolat vele, szemelyesen nem hajlandó átvenni a pénzt. Kértem töle bocsánatot ezerszer, hiába. Tényleg, az akkori hangenemem kifogasolható volt , amikor elküldtem de beteg voltam.

Nem akar hazajönni, nem akar találkozni, kikötötte, hogy hagyjak békét neki.

Én tényleg mindent megtettem érte, szeretem, egyetlen gyermekem, de azon gondolkodom, hogy lehet megis rossz anya lehettem, vagy nem olyan ahogy én hittem, hogy vagyok, ha nem akar látni, nem hiányzom neki.

Hogyan éljek igy tovább, mikor tér haza?

Pszichológus azt mondta hogy törés törtent köztunk mert több hónapot voltam beteg, a volt férjem pedig megmondta, hogy most rajtam a sor éljem az életem! A gyerek engem nem akar látni, ö meg kényszeriteni nem fogja. Ami igaz is , nem is akarom, hogy kényszeritsék.

Ennyi volt ? Mehetek le es fel

2021. jan. 16. 11:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 A kérdező kommentje:
Minden ami jó volt , az összes energiám, szeretetem, odafigyelésem, pénzem, vérem ennek a gyereknek adtam, tervezett volt, nem egy baleset
2021. jan. 16. 11:46
 2/65 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy még kell neki idő.
2021. jan. 16. 11:54
 3/65 anonim ***** válasza:
65%

Hát figyelj ha rossz hangnemben kidobtál volna, én se állnék veled szóba soha az életben. Az nem mentség hogy beteg voltál. Ennyi erővel ő is mondhatná hogy te tetted beteggé ne keresd többet. egy IGAZI JÓ ANYA nem hagyja magára a gyerekét soha semmilyen körülmények között, ezt jegyezd meg.

Jogos a kislány haragja, nekem ezek után a pénzed se kéne.

2021. jan. 16. 11:55
 4/65 A kérdező kommentje:
Mennyi, eltelt fél év
2021. jan. 16. 11:56
 5/65 anonim ***** válasza:
67%
Örök élet. Hagyd békén szerencsétlent, engedd hogy boldog legyen. T elküldted, nem kellett, most már te nem kellesz neki, dolgozd fel.
2021. jan. 16. 12:01
 6/65 anonim ***** válasza:
86%
Nem kellett volna elküldened, most biztosan megtalálta a nyugalmat.Hagyd talán idõvel változni fog.Hány éves a gyermeked?
2021. jan. 16. 12:04
 7/65 A kérdező kommentje:
De a szeretet olyan hogy megbocsátás is van
2021. jan. 16. 12:06
 8/65 anonim ***** válasza:
62%
Nézd, nem kellett a gyereked, anyád kellett. Most neki nem kell az anyja, hanem az apja. Ez van.
2021. jan. 16. 12:07
 9/65 A kérdező kommentje:
Kellett. De rosszul voltam
2021. jan. 16. 12:27
 10/65 anonim ***** válasza:
98%
ha normális, jó kapcsolatotok volt, egy idő után majd visszatér. de ne erőltesd. hagyj neki időt.
2021. jan. 16. 12:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!