Mást is mindig dicsőít az apja?
Figyelt kérdés
Apám folyton mondja, hogy milyen jóképű, sármos férfi vagyok, pedig szerintem nincs semmi extra rajtam, amitől az lennék. Sőt én úgy gondolom, hogy ő jobban néz ki mint én.2021. jan. 13. 17:10
1/8 anonim válasza:
Nem...örülj hogy ilyen apád van. Az enyém mindig csak beszólt hogy milyen hülye/lusta/semmirekellő stb. vagyok meg megette a csokim (komolyan, nem vicc).
2/8 anonim válasza:
Orülj,hogy dicsõit és nem irigy a fiatalságodra, bárcsak ilyen apa lenne mindenki.
3/8 A kérdező kommentje:
Természetesen örülök, csak nem gondolom magam a legjóképűbb férfinek a Földön.
2021. jan. 13. 17:38
4/8 anonim válasza:
Hát a gyereke a mindene, szóval nem meglepő, hogy dicsér ilyen tekintetben, de gondolom máshogy is szokott.
5/8 anonim válasza:
Ez szerintem aranyos.
Én BÁRMIT csináltam, az csak rossz lehetett.
Nagyevő volt mindig, de ha én ettem jóízűen, akkor malac, dagadt voltam. Miközben ő hajnali háromkor csörömpölt a konyhában.
Ha lefogytam, akkor azon gúnyolódott.
Hajat vágtam azon.
Néha olyan undorral beszélt rólam, sokszor direkt úgy, hogy meghalljam, hogy az öngyilkosságon járt az agyam már.
Elnézést, nem akartam nagyon depresszív lenni, de kijött.
Tehát örülj. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Igen ebből a szempontból én is örülök, hogy ilyen jó apám van. Csak néha kicsit túlozz szerintem.
De még mindig jobb mintha rosszul bánna velem.
2021. jan. 13. 18:43
7/8 anonim válasza:
Hidd el, jobban jársz, ha pozitív dolgokban túloz, mint negatívban. Én nő vagyok, szóval az anyám csinálja a fordítottját, amit veled apukád.
8/8 anonim válasza:
Engem nem. 1 éves korom óta nem is látott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!