Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudnád tolerálni, ha a gyereke...

Tudnád tolerálni, ha a gyereked egy roma-val kötné össze az életét?

Figyelt kérdés

2021. jan. 11. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
84%
Milyen arányok? Amúgy érdekesek az emberek. Jobban felháborítja őket, ha egy roma lop valami apróbb értékű tárgyat pl. (vagy akár egy nem roma), ellenben a fehérgalléros bűnözőket meg beszavazzák vakon a Parlamentbe... És ezt nem kifejezetten egy párt ellen vagy annak védelmében írom, egyszerűen megdöbbentő, hogy egy biciklilopás nagyobb népharagot vált ki, mint a lerohasztott oktásügy, egészségügy, elmutyizott földek, stb...
2021. jan. 11. 21:00
 42/77 anonim ***** válasza:
34%
Jobban fel tudják fogni, ami kézzelfogható, azért, @41.
2021. jan. 11. 21:03
 43/77 anonim ***** válasza:
95%
Ha a politikus lop, attól neked nem kerül veszélybe a napi életed. Míg ha kirabolják a házadat, vagy esetleg még le is szúrnak...
2021. jan. 11. 21:06
 44/77 anonim ***** válasza:
77%
Szomorú... Ha zavar a lopás, akkor zavarjon mindenkitől, én úgy vagyok vele! Vagy ha nem zavar, akkor meg ne pitiánerkedjünk! Engem speciel nagyon zavar, és valahogy jobban bosszant, hogy súlyos pénzeket kell fizessek magánba ha orvos kell, ha meg ne adja Isten kórházba kerülne valakim vagy én, akkor sz@rhatom össze a bokám, nehogy fertőzést szedjek össze.
2021. jan. 11. 21:07
 45/77 anonim ***** válasza:
61%
Aha... Szóval a lerohasztott egészségügybe nem halt bele még senki sem. Mesélj még! :)
2021. jan. 11. 21:08
 46/77 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen hülyeségeket az ír, aki még életében nem látott cig.ányt. Menjetek el szépen bármelyik északkelet-magyarországi kis falvakba, nézzétek meg hogyan szenved sok-sok tízezer ember a barátaitok terrorjától.
2021. jan. 11. 21:10
 47/77 anonim ***** válasza:
94%
Mi a baromság? Az egészségügy helyzete? Tudod, ez az ország lakossága kezdem azt hinni pontosan azt kapja, amit megérdemel, tisztelet a nagyon kevés, ésszel élő kivételnek! Aki olyan hülyeséget le tud írni, hogy a politikusok lopása miatt senki napi élete nem kerül veszélybe, az vagy provokátor, vagy agyhalott. További jó rasszista dühöngést!
2021. jan. 11. 21:13
 48/77 anonim ***** válasza:
80%
Még szerencse, hogy nem az északkelet-magyarországi telepi cigányokról volt szó, de semmi baj, nem is vártam, hogy felfogj bármit.
2021. jan. 11. 21:18
 49/77 anonim ***** válasza:
22%

Fideszezhetsz, itt senki sem beszélt rajtad kívül az egészségügyről. Az a baromság, hogy a cigó haverjaid "népszokásaira" az egészségüggyel jössz, mikor a kettőnek semmi köze egymáshoz.

2021. jan. 11. 21:22
 50/77 anonim ***** válasza:
62%
A kórházakat egyébként nem azért újítják fel, mert ellopják a rájuk szánt pénzt. EU-s forrásokat nem is lehet egészségüggyel kapcsolatos dolgokra igényelni, ezt még Gyurcsányék intézték így az EU-s csatlakozáskor. De látom, a politikában is olyan tájékozott vagy, mint társadalmi ügyekben, menjél tüntetni és diktatúrázni, de az ne zavarjon, hogy mennyi honfitársad életét keserítik meg a négusok :)
2021. jan. 11. 21:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!