Tudnád tolerálni, ha a gyereked egy roma-val kötné össze az életét?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 18:14
11/77 anonim válasza:
A celebek között is van,akinek roma származásu a férje, mégis jól meg vannak.Viszont nagy az összetartás közöttük, ha ebben is helyt tudsz állni, akkor hajrá.
12/77 atesz763 válasza:
Hát, ha tényleg őt szereti akkor ő tudja, én ugyan nem szólok bele
13/77 anonim válasza:
Ha rendes, akkor miért ne? Meg persze szeresse a gyerekemet!
14/77 anonim válasza:
Egyáltalán nem örülnék, sőt dühítene. Hogy tudnám-e tolerálni, azt így látatlanban nem tudom megmondani.
15/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azért írtam ki, mivel mindig tetszettek a roma lányok csak a szüleim reakciójától tartok mivel már nagykorú vagyok!
2021. jan. 11. 19:10
16/77 anonim válasza:
Nem örülnék, nagyon nem. Ismertem rendes romát, aztán néhány év elteltével előjött a roma énje. Nem tudják levetkőzni sajnos.
De elfogadnám a gyermekem választását, és csak bíznék benne, hogy néhány év elteltével sem jutna el arra a pontra, hogy szégyellje magát miatta. Mert kinek kell már egy olyan, aki cigánnal feküdt össze előtte?
17/77 anonim válasza:
nem, inkább akkor már egy afgán vagy szír
18/77 anonim válasza:
Az a baj, hogy egy roma lehet rendes, de ők általában árukapcsolásban léteznek, szóval összejösz egy roma lánnyal, akkor megkapod vele a szép nagy családot is. Ezt szülőként nagyon nehezen viselném.
19/77 anonim válasza:
Nincs gyerekem,de ha lenne,engem nem zavarna.Magát embert kell megismerni szerintem,hogy ő milyen viselkedésű,és nem általánosságban nézni rá.
20/77 anonim válasza:
Bármilyen népcsoportból elfogadnám a gyerek választottját, de a cigányt nem viselném el, munkahelyen sem foglalkozok velük különösebben csak ha nagyon muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!