Eltudnád fogadni ha a gyereked egy roma-val jönne össze? Ha nem, akkor miért?
Majd költözik a családja is és meglátod.
Ja a mocskos rasszista kifejezés teljesen korrekt itt IS, ugye?!!
Ez baromira attól függ, hogy milyen az a bizonyos ember, illetve a családja.
Nekem tizenévesen volt egy roma barátom. Nagyon szerettem, de sajnos csak titokban járhattam vele, mert a családom meglehetősen előítéletes. Emiatt be sem mertem mutatni, mert tudtam, hogy nem fogadnák el, és csak megaláznák, akár szemtől szemben is. Mivel még fiatal voltam, és középiskolába jártam, (ahogy ő is), ezért esély sem volt arra, hogy saját lábra álljunk, nem hagyhattam figyelmen kívül a szüleim álláspontját. Pedig amúgy a családjával se volt gond, oké, szegények voltak, de nem iszákosok, nem loptak, és balhéztak, rendes emberek voltak. Végül beláttuk, hogy ez így nem mehet tovább és szakítottunk. Na, ha ilyen párja lenne a gyerekemnek, őt elfogadnám, már csak a saját példámból kiindulva.
De viszont: az unokahugomnak is volt roma barátja, na az egészen más tészta volt. Maga a srác nem volt gázos, viszont a családja annál inkább. Egyszer találkoztam velük, na ők az a tipikus "cigány família", akire a legtöbb ember asszociál. Mocskosak, büdösek, nem tudtak viselkedni, és a fiún keresztül folyamatosan lehúzták pénzzel az unokahugomat. Szerencsére itt is szakítás lett végül a dologból, de utána a srác még zaklatta egy ideig, és végül a rendőrséggel kellett fenyegetőzni, hogy abbahagyja.
Na ha ilyen párja lenne ilyen családdal, azt viszont nem tudnám elfogadni, és próbálnék is tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!