Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltudnád fogadni ha a gyereked...

Eltudnád fogadni ha a gyereked egy roma-val jönne össze? Ha nem, akkor miért?

Figyelt kérdés

2020. dec. 10. 14:32
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
96%
A hozzászólásokat a tapasztalatok indukálják. Természetesen ha normális, tisztességes ember, akkor miért ne, csak a legtöbben nem ezzel találkoznak.
2020. dec. 10. 15:27
 12/53 A kérdező kommentje:

12-es

Van aki nem is akar..a szüleim is folyton panaszkodnak rájuk, és elkerülik mintha leprások lennének. Pedig elég sok tisztes roma él itt is.

2020. dec. 10. 15:31
 13/53 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem ilyen "Bözsi néni ittatyúk vagy ha kell a polgármestert is kiütöm szintű" akkor simán. Inkább mint egy arab!
2020. dec. 10. 15:35
 14/53 anonim ***** válasza:
47%
Nem , meg lehet nézni a valóságban mi zajlik , meg a kereskedelmi tv kiket favorizál és a kekfeny híradó mikkel van teli .
2020. dec. 10. 16:18
 15/53 anonim ***** válasza:
56%

A nem romák kozt is van alpari, tanulatlan, lusta,bulizos, lopos, sot gyilkos is. Ne legyen mar mindig egy kalap.

Elfogadnam.Persze fontos szempont, hogy milyen a csaladi hattere,maga a szemely milyen jellemu, de ez nem csak romaknal szempont sztem egy szulonek, amint emlitettem, magyaroknal is vannak olyan putrisok, hogy az eszmeletlen.

Valahogy az emberek a romakat sose fogadjak el, es errol sajnos az a reteg tehet, akik ugy elnek, mint a regi vandor ciganyok... Pedig rengeteg roma fiatal kitort a nyomorbol mar es megmutatta, hogy igenis ugyanolyan emberek, mint mas!!

(mielott megsertodne barki egy mondatomon is, Tisztelet a kivetelnek.)

2020. dec. 10. 16:34
 16/53 anonim ***** válasza:
82%

Nagyobbik fiamnak az első komoly kapcsolata egy roma lánnyal volt. Boldog voltam mert a lány imádta és maga volt a megtestesült nő. A nevetésével,

a vidámságával mindenkit magával ragadott. Tiszteltem minden téren. Sajnos a gyermekem ezt nem értékelte és szakított vele.

Hosszú évek teltek el azóta, a lánnyal minden rendben van, családja lett, neveli szépen a gyermekeit. Még mindig ír nekem és én is neki. Megszerettem, ennyi.

A lényeg, nem én választok és nem is szólok bele kit válasszon a gyermekem.t

2020. dec. 10. 16:36
 17/53 anonim ***** válasza:
81%

Ilyenkor mindig előkerül a fehérekbe táplált bűntudat, ami miatt kényszeresen elkezdik mosdatni a cigányságot.

"Nekem sok cigány barátom van, mindegyik professzor, rendes-dolgos családdal!" Ugyanekkor kötelező elem megemlíteni azt is, hogy a fehérek között is van rossz, vagy sokkal rosszabb is.

Végül úgysem fog számítani mit gondol az ember, mert a gyerek döntése és neki kell megbirkózni a hátrányokkal is.

Én nem örülnék, az biztos, ahogy feketének vagy töröknek sem.

2020. dec. 10. 16:46
 18/53 anonim ***** válasza:
74%

Azért mert itt 6-an meg vannak bízva az "érzékenyítéssel" attól még 90% rühelli a cigányokat, csak újabban erről sem píszí beszélni.

Felőlem mindenki úgy keveredik ahogy akar - a gyerekem is, bár eléggé csodálkoznék - de nekem a véleményem változatlan.

Attól még, hogy némelyik javítóintézeti, aki nem a putrisoron nőtt fel, vagy a kipucolkodott pénzes zenész lenézi a fajtáját, attól nekem még a cigány cigány marad!

2020. dec. 10. 19:43
 19/53 anonim ***** válasza:
43%
Kizárt!
2020. dec. 10. 19:49
 20/53 anonim ***** válasza:
62%
Még mindig te?
2020. dec. 10. 20:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!