Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltudnád fogadni ha a gyereked...

Eltudnád fogadni ha a gyereked egy roma-val jönne össze? Ha nem, akkor miért?

Figyelt kérdés

2020. dec. 10. 14:32
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
46%
Akkor jobb is ha nem élsz egy álszent világban, amit képzelsz magadnak. De akkor mielőbb, hajrá! De valószínű ők sem fognak kitüntetést kapni miattad, csak valami enyhébb büntit, mert jájjjjjj...
2020. dec. 11. 09:43
 32/53 anonim ***** válasza:
60%
Feher kell legyen a parja.
2020. dec. 11. 11:26
 33/53 A kérdező kommentje:
Egy felnőtt embernek ezt aligha lehet megmondani....
2020. dec. 11. 11:50
 34/53 anonim ***** válasza:
44%
Akkor élje az életét ahogy akarja, de többet nem kell hazajönnie sem. Ha meg bajban lesz, majd segítenek a rokonok rajta!
2020. dec. 11. 12:01
 35/53 A kérdező kommentje:
Eldobnád a kölyködet, mert nem tetszik a párja bőrszíne? Ez csak téged minősít, de 80 évesen meg elvárnád a szülőtartást, mi?
2020. dec. 11. 14:25
 36/53 anonim ***** válasza:
74%

Te normális vagy?

Mióta a bőrszínük a baj a cigányokkal?...bár ezt az utóbbi időben az ilyen idióta agymosottak szeretnék beleverni a köztudatba, de nem fog menni, akármennyit ismétlitek!

Nem minden cigány fekete, vannak szőkék, vannak kék szeműek, fehérek, de színtől függetlenül a mentalitásuk miatt utálják őket a normális emberek!

Ha a "bőrszín" lenne a meghatározó, akkor mindenki utálkozna egy mokány, kunsági magyar emberen is, mert azok bizony igencsak feketék és érdekes, ez nem szokás.

Marha!

2020. dec. 11. 14:41
 37/53 anonim ***** válasza:
66%
A legjobb barátnőm kínai, a nőgyógyászom arab, a gyógyszerész, ahova járok néger. Mindegyiküket szeretem, tisztelem. A cigányokat utálom, megvetem és undorodom tőlük. Ezt add össze papír és ceruza nélkül te lángész!:D
2020. dec. 11. 14:54
 38/53 anonim ***** válasza:
59%

22es vagyok.

Miért pontoztatok le? Mert szeretném előbb megismerni az embert, aztán vélemény faragni róla? Nekem is negatív tapasztalataim vannak a romákkal, de a sok között van egy kevés pozitív is. És hogyha előítéletekkel vagyok egy személy felé, akkor nem is adok neki esélyt, hogy bebizonyítsa: Ő nem olyan. Mert igenis van kivétel. Én szeretem mindenkienk megadni az esélyt. Volt egy roma legjobb barátnőm (vele aztán az iskolaváltás szakította meg a kapcsolatot) és ő általa tanultam meg, hogy vannak normálisak.

Szóval a kérdésedre a válasz: Az attól függ, hogyan viselkedik. Ha az a tipikus, akkor nem, nem tudnám elfogadni, ha viszont rendes, akkor áldásom rájuk.

2020. dec. 11. 15:38
 39/53 A kérdező kommentje:

39-es

Igen,pont azért! A legtöbb embernek nem viseli az egója, hogy van aki normálisan áll hozzájuk..de ne aggódj, én felpontoztalak ;)

2020. dec. 11. 18:14
 40/53 anonim ***** válasza:
75%
En is ismerek normalis romat de attol meg nem jonnek ossze veluk. Soha semmilyen korulmenyek kozott.
2020. dec. 11. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!