Eltudnád fogadni ha a gyereked egy roma-val jönne össze? Ha nem, akkor miért?
Te normális vagy?
Mióta a bőrszínük a baj a cigányokkal?...bár ezt az utóbbi időben az ilyen idióta agymosottak szeretnék beleverni a köztudatba, de nem fog menni, akármennyit ismétlitek!
Nem minden cigány fekete, vannak szőkék, vannak kék szeműek, fehérek, de színtől függetlenül a mentalitásuk miatt utálják őket a normális emberek!
Ha a "bőrszín" lenne a meghatározó, akkor mindenki utálkozna egy mokány, kunsági magyar emberen is, mert azok bizony igencsak feketék és érdekes, ez nem szokás.
Marha!
22es vagyok.
Miért pontoztatok le? Mert szeretném előbb megismerni az embert, aztán vélemény faragni róla? Nekem is negatív tapasztalataim vannak a romákkal, de a sok között van egy kevés pozitív is. És hogyha előítéletekkel vagyok egy személy felé, akkor nem is adok neki esélyt, hogy bebizonyítsa: Ő nem olyan. Mert igenis van kivétel. Én szeretem mindenkienk megadni az esélyt. Volt egy roma legjobb barátnőm (vele aztán az iskolaváltás szakította meg a kapcsolatot) és ő általa tanultam meg, hogy vannak normálisak.
Szóval a kérdésedre a válasz: Az attól függ, hogyan viselkedik. Ha az a tipikus, akkor nem, nem tudnám elfogadni, ha viszont rendes, akkor áldásom rájuk.
39-es
Igen,pont azért! A legtöbb embernek nem viseli az egója, hogy van aki normálisan áll hozzájuk..de ne aggódj, én felpontoztalak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!