Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltudnád fogadni ha a gyereked...

Eltudnád fogadni ha a gyereked egy roma-val jönne össze? Ha nem, akkor miért?

Figyelt kérdés

2020. dec. 10. 14:32
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
73%
Én nem élek a lehetőséggel hogy a perverz divatot követve bízzak abban hogy mi fogjuk ki a kevés kivétel egyikét. Szuper kapcsolatok nagy része is ajtócsapkodással ér véget. Értelemszerűen minimalizálni kell a rizikót. Sokan azt hiszik kapnak valami “világbéke-kitüntetést” ha más etnikumú vallású politikai nézetűvel állnak össze, vagy mi??!!
2020. dec. 13. 16:57
 42/53 anonim ***** válasza:
34%

Szaniszló teljesen korrekt gyerek, a család vagyonát akarta lebizniszelni az öregasszonnyal, aki visszakozott az adásvétel utolsó pillanatában. Valószínűleg a gyereknek is volt vele melója rendesen, biztos etette az állatokat, plusz még házhoz is vitte (mindezt hiába, kiderült a videóból is). Emellett nem gondolom, hogy olyan sok cigány vér lehet benne, nem is tudom, hogy jött ez fel.

A kérdésre válaszolva én elfogadnám annak ellenére, hogy szörnyen rasszista vagyok. Bíznék saját magamban és abban, hogy a gyerekemet is elég rasszistává neveltem ahhoz, hogy alaposan körüljárja a választottat, ha cigány. Vannak tisztességes cigányok, csak ki kell fogni azt a 10%-ot.

Ha zűrös a családja, de amúgy rendben van az illető (tanul, ki akar szakadni a közegből), még segítenék is neki valószínűleg.

2020. dec. 13. 23:47
 43/53 anonim ***** válasza:
0%

42/ Te demagóg szemellenzős vagy, nem rasszista, és életedbe nem jártad még körbe a saját családfádat se.

Hol a hazád?

....

2020. dec. 14. 12:54
 44/53 anonim ***** válasza:
0%

41/

Ja ez a divat!

Mazel Tov.....

2020. dec. 14. 12:56
 45/53 anonim válasza:
20%
Én eltudnám fogadni hisz nekem nem számít milyen a bőrszíne :)
2021. jan. 12. 11:37
 46/53 A kérdező kommentje:
A 45-ös miért van lepontozva? Szerintem elég normális válasz! :)
2021. jan. 12. 13:45
 47/53 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező!

Talán azért, mert a cigányokat nem a bőrük színe miatt utálják.

De ezt te is tudod, csak játszod a hülyét.

2021. jan. 12. 13:57
 48/53 A kérdező kommentje:

Persze, hogy tudom...de attól aki még nem annyira előítéletes azt kéne lepontozgatni.

Úgyis, az utálatot a félelem szüli..szóval...

2021. jan. 12. 14:03
 49/53 A kérdező kommentje:
"nem kéne"
2021. jan. 12. 14:04
 50/53 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező!

Higgadj már le!

A cigányérzékenyitési pénzedért már megdolgoztál, menj a pénztárhoz!

Nehogy már meg akard szabni, hogy ki és hogy értékelhet!

2021. jan. 12. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!