Mit tegyek hogy kérezkedjek?
Figyelt kérdés
Nem merek elkerezkedni a szüleimtől hogy barátnőmnél aludjak mert sokszor aludtam már és nem engedik vagyis úgymond 1heten 1× max 2 és mondták ez túl sok már 18eves vagyok de nem merek elkerezkedni mert félek nem engednek el mert mindenről ők döntenek2021. jan. 8. 23:14
1/9 anonim válasza:
18 évesen már gáz ez. Önállósodj!
2/9 anonim válasza:
18 évesen? 18 évesen már nincs beleszólásuk hogy kinél alszol :)
3/9 anonim válasza:
Tehát nem engedik, de te sokszor aludtál már ott... akkor mi a kérdés?
4/9 anonim válasza:
Ne kéredzkedj!
Jelentsd be, hogy márpedig ma ott alszol. Passz.
5/9 anonim válasza:
18 éves vagy ember!
De ki tart el?Ki ruháztat?Ki házában/lakásában élsz?Mennyi rezsit fizetsz?
Nagy, felnõtt tinikék...
7/9 anonim válasza:
Meg mondom őszintén a lányom ilyen nyögve-nyelősen kéredzkedne mint ahogy ezt a kérdést ide írtad én se engedném sehova .
8/9 anonim válasza:
2es, oké de ha nincs beleszólásuk akkor ételt se kell adniuk meg fedelet a feje felé igaz?
9/9 Savlekotő válasza:
Mindenről ők döntenek,újabb csodacsáp nevelés.. És csodálják hogy egyre több nő vibrátort vesz mint mama pici fiát ahol anyós dönti el később is mikor milyen pózban lehet.. Az otthon élő 20 30 asok fel meg folyamatosan hazudozik mindenről még egy bérpapírról, randiról is,ezeken sem kell csodálni ,mai életre nevelt csodacsápok..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!