Igazabol nem szeretném titkolni előle, viszont erdekes hozzaallasa van ehhez mert mindenkinek leszolja a szuleit akik hagyják hogy cigizzen a gyereke.. De tudhatna hogy ha nem engedik a szülők, akkor is fogunk csak titokban 🤷🏻♀️ viszont nem szeretném eltitkolni anya elől de tartok a reakciójától..
Ő mondjuk mar 14 évesen cigizett..
Pl a koffeinfuggosegemre egy szava nincs, o veszi nekem magától az energiaitalokat, pedighat az is egy igen egeszsegtelen dolog..
Egyáltalán miért dohányzol? Miért vagy koffein függő? Korán szétcseszed a tested.
Szerinted ezek a szarok kötelekzőek? Szerintem inkább a leszokásban kérj segítséget anyudtól.
Illetve keresd meg te ezekre a cuccokra a pénzt. Ne más vegye. Lehet akkor nem tolnád őket. :)
2021. jan. 8. 11:37
12/31 anonim válasza:
Nem biztos, hogy rég tudja az anyukája ha ő is cigizik. Az erős dohányosok nem érzik meg másokon. Unokatesom 3 évig tudta titkolni az anyja előtt mert az anyja napi 1 doboz cigit szív el, sose érezte meg rajta a cigi szagot. Úgy bukott le, hogy meg találta a doboz cigit a táskájában.
2021. jan. 8. 11:43
13/31 anonim válasza:
Azért nem mindegy a korod sem.
2021. jan. 8. 11:58
14/31 anonim válasza:
Tudom, kedves kérdező, hogy le fogsz pontozni - nem baj -, de most, amikor még nem késő, MOST tedd le. 10-20-30 év múlva nehezebb lesz.
Írd fel egy táblázatba, hogy mennyit költesz rá, és keress a cigi árának jobb helyet. Sport, utazás,...
2021. jan. 8. 12:04
15/31 anonim válasza:
Ő már akkor tudta mikor te elszívtad az első cigidet .
2021. jan. 8. 12:09
16/31 anonim válasza:
Ha energiaitallal itat anyukád, akkor szerintem semmi gondja nem lesz a cigizéssel sem. A példát is ő mutatta, szóval nem lehet egy rossz szava sem, nem igaz?
2021. jan. 8. 13:09
17/31 anonim válasza:
Ha a tiltásom ellenére cigizne nem érdekelne hogy szétb@ssza az egészségét ő dolga
2021. jan. 8. 13:39
18/31 A kérdező kommentje:
Hat elmondtam. Az volt a reakció hogy "nem tudom miért jó ez neked de jolvan"
2021. jan. 8. 15:08
19/31 anonim válasza:
Ügyes vagy. :)
2021. jan. 8. 15:12
20/31 anonim válasza:
Gratulálok, most már nyugodt lelkiismerettel cigizhetsz. Még ma tedd le, baromira bánni fogod később, de akkor már késő lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!